Vásárhelyi Mária: Orbán szavazói részben meg vannak vásárolva, részben meg vannak hülyítve

2022. január 21. 11:51

A szociológus interjúban fakadt ki a jobboldali szavazókra.

2022. január 21. 11:51
null

Interjút készített a Hírklikk Vásárhelyi Máriával, amelyben a szociológust Orbán Viktor évértékelő beszédéről kérdezték. Vásárhelyi szerint az eseményen a kormányfő „természetesen a sajátjainak” fog beszédet mondani, mert „az ország nem érdekli őt”. A szociológust ezután Orbán karakterjegyeiről kérdezték, erre válaszul azt mondta:

Nem gondolom, hogy ezzel a személyiséggel lehetett volna államférfi. Neki vannak bizonyos tehetségei, és teljesen gátlástalan”

– fogalmazott, hozzátéve: „úgy vélem, egy ilyen romboló, nárcisztikus személyiség nem lehet nagy államférfi”.

„Hülyített szavazók”

A szociológus szerint Orbán Viktornak „most olyan két és félmillió” szavazója van, „és úgy tűnik, nekik sajnos egyelőre semmi sem számít”.

Orbán szavazói részben meg vannak vásárolva, részben meg vannak hülyítve”

– fejtette ki álláspontját a szociológus. 

 Nyitóképen: Vásárhelyi Mária és Gyurcsány Ferenc. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2022. január 22. 17:33
Méghogy szociológus?? Ez lenne egy társadalomtudós meglátása?? Szánalmas vergődés ez, a bukás biztos tudata.
VeJoLa
2022. január 22. 16:22
Ha semmit nem tudnék az elmúlt évtizedről, és csakis vazarelli.marhiska, cezor.ildi, kb.jenci meg gabrigyuri szövegeit olvasnám, abból is nyilvánvaló lenne, hogy csakis Orbánra szabad szavazni!
Raikkonen72
2022. január 22. 15:46
A kurva anyád,hogy mersz te minket lehülyézni,te büdös szájú dagatt picsa. Menj a kurva anyádba!!! Inkább folytál le volna a lábaszárán.
csabi57
2022. január 22. 14:55
Nos Liba Leontin! Elárulok egy nagy titkot. Az em berek nem hülyék, mint ahogyan Ti hiszitek. Tisztában vannak azzal, hogy amíg a szavazófülkében nincs kamera, és a szavazólapot nem lehet visszakeresni, hogy ki kapta, addíg arra szavaz akire akar. Fizethetnek neki bármennyit. Mintha Titeket hoztak volna hírbe korábban azzal a trükkel, hogy a fizetett embereitek kaptak egy kitöltött szavazólapot, amit be kellett dobniuk és el kellett vinni az üres szavazólapot hogy kitölthessétek a következő embernek. Hogy is volt ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!