Orbán Viktor bejelentése egy beismerő vallomás

2022. január 12. 18:25

Felelős gazdaságpolitika helyett hatósági árakkal kezelik a vágtató drágulást.

2022. január 12. 18:25
null
Márki-Zay Péter

Orbán Viktor bejelentése beismerő vallomás arról, hogy a magyar gazdaság tragikus állapotban van. Mennie kell annak a csapnivaló kormánynak, amelyik 12 éves kétharmados kormányzásának utolsó 12 hetében kezd el foglalkozni a termékek árával. Felelős gazdaságpolitika helyett hatósági árakkal kezelik a vágtató drágulást, ez felér egy beismerő vallomással. A kormányváltás után 5%-ban maximáljuk az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ját.”

Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. január 13. 14:57
Erre a zavaros agyú és zajos ügynökre tényleg illik a Makizaj "becenév". Néha mintha nyávogna, néha mintha kotkodácsolna, néha meg mintha csaholna, mint a makik ezen a YouTube felvételen ("maki" angolul "lemur"): https://www.youtube.com/watch?v=cCaaUVAcVBo
rókabácsi
2022. január 13. 14:20
egy jó keresztény a jó tettet nem ostorozza! hamis prófétám!
youngboy
2022. január 13. 13:53
Igen beismerő vallomás arról, hogy az emberek érdekeit szolgálja.
bagira
2022. január 13. 11:53
Magyarokat ki rabló ballibsik az árcsökkentésre felhördültek éppen ugyan úgy mint az energiaárra. Kormányon nem lévén igy nem Gyurcsány kormány fosztogat hanem a kommunista körei teszi akik a gazdaságba beépültek , lehet építőipar , kereskedői oldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!