A megafonos csicskák mártírkodnak

2022. január 14. 19:44

Ennek ellenére a fideszesek közül kerülnek ki rendre azok, akik nem bírnak magukkal és rátámadnak az ellenzékiekre.

2022. január 14. 19:44
null
Szarvas Koppány Bendegúz

„Nahát, már megint fideszes balhézik. A megafonos csicskák meg a többi közpénzből kitömött »influenszer« minden mártírkodása ellenére a fideszesek közül kerülnek ki rendre azok, akik nem bírnak magukkal és rátámadnak az ellenzékiekre. Nem pedig fordítva. Látszik, hogy melyik oldal uszít, látszik, melyik oldal hergel, és minél jobban tartanak a hatalom elvesztésétől, annál durvábban fognak. Lehet, hogy csak burkoltan, és nem a politikusok, de ha a pestitvs talpasaikkal csinálják, az ugyanolyan rosz (ha nem rosszabb a képmutatás miatt). Elég volt ebből, április harmadikán véget vethetünk a közpénzből fizetett uszításnak.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gladi
2022. január 16. 12:15
Miért van az, hogy aki 15-16 évvel ezelőtt a csattogós lepkét tologatta, most mindenhez is ért?
nyugalom
2022. január 15. 18:01
Ki ez a nagypofajú zsebpiszok? Dobrevaek baratja?
Burmin
2022. január 15. 15:47
Fegyőrrel megvan a bünti ? Mennyit kaptatok ?
reflex2
2022. január 15. 15:03
Megfigyeltem, hogy a legszebb régi magyar neveket viselő emberek magyarellenesek, a normalitás ellen fordultak, fröcsögnek. . A név kötelez(hetne), de mintha saját értékességük ellenpontján lennének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!