Felgyújtotta magát egy férfi Veszprémben a járási hivatalban

2022. január 31. 17:45

Meghalt egy 74 éves férfi, miután felgyújtotta magát hétfőn Veszprémben, a járási hivatal agrárügyi főosztályán – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2022. január 31. 17:45
null

Máté Alexandra elmondta: az idős férfi 14 óra 40 perckor a hivatalban gyúlékony anyaggal lelocsolta, majd felgyújtotta magát. A férfi a helyszínen életét vesztette. 

A szóvivő tájékoztatása szerint a tűz miatt a hivatalból 37 embert kellett kikísérni.

A férfin kívül senki más nem sérült meg, de az épületben jelentős anyagi kár keletkezett – tette hozzá. Az ügyben a rendőrség közveszélyokozás gyanúja miatt indított eljárást – közölte a szóvivő.

(MTI)

Fotó: Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztály

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. február 01. 07:41
Van aki csak időskorúak járadékát kap, mert nincs meg a min. 15 év, hogy nyugdíjat kapjon. Összesen!
annamanna
2022. január 31. 19:39
Múlt héten Szegeden ugrott be valaki a Tiszába. Nem írták, kicsoda, csak egy komment szerint 52 éves tanár, de ez nem biztos, és persze az ok végképp nem tudható.
rókabácsi
2022. január 31. 18:53
mert nem volt fűtés! és fázott!?
Búvár Kund
2022. január 31. 18:37
Húú sokat tudnék mesélni a járásiban megforduló "kedves ügyfelekről" A követelezőről aki hónap 3.-án 8 órakor betelefonál a hivatalba nagy pofával, hogy nincs még a számláján az ápolási díj....(mintha én utalnám neki) stb.. Egyszer egy ügyfél majdnem gutaütést kapott az irodámban, mert elutasítottam neki a közgyógy kérelmét, mivel 200 ezer feletti nyugdíja volt. Ordibált, szidott engem, Orbán, a fideszt, mert higy neki nem futja gyógyszerre... Aztán becsapva az ajtót rágyújtott.. De járt oda a cigányasszony is, aki direkt bolond lányokat fogadott örökbe, felvette rájuk az ápolási díjat, kiemelt családi pótlékot. A 15-18 éves lányokat meg kinn futtatta németorszába...Beszélhetnék lefizetett orvosokról, akik miatt évekig jártam a bíróságra...és még sok mindenről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!