Videón a balesettel végződő debreceni autós üldözés

2022. január 27. 21:16

A rendőrség elől menekülők egy ékszerboltot raboltak ki és egy Fiattal próbáltak meglépni.

2022. január 27. 21:16
null

Rablás történt Debrecen belvárosában csütörtökön, a délelőtti órákban. A Dehir.hu információi szerint kiraboltak egy Hatvan utcai ékszerboltot, de a rendőrök rövid időn belül elkapták őket, miután a menekülésre használt Fiat Seicentóval nekisodródtak egy parkoló Ford Focus kombinak.

Nyitókép: Dehir.hu

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karaulu
2022. január 28. 15:09
https://www.dehir.hu/bulvar/kuzdosportolo-ekszereszbe-futottak-bele-a-rablok-debrecenben-megszolalt-bela/2022/01/28/ A rendőrség pénteken azt közölte, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként a SZERB TESTVÉRPÁRT, akiket bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A 46 éves férfi, és a 37 éves öccse is részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak. A rendőrségi közleményből kiderül, hogy a rablók egy gáz- és riasztó fegyvert használtak, és egy asszony vette észre az utcáról a rablást, ő hívta a rendőröket, akik hajtóvadászatot indítottak az elkövetők felkutatására.
Macskaszerelde
2022. január 28. 14:08
Nem tudom, igaz-e, Facebookon láttam egy fényképet, amelyet a letartóztatásról készítettek, és ott az egyik tesvír már az egyik rendőrt keresteti, mert az állítólag rá merészelt térdepelni az egyik ártatlan áldozatra. Azt írta, már indul is a kiccsalád Pestről. . .
files32
2022. január 28. 13:36
Kanyar előtt visszakapcsol, majd a kanyar csúcspontján padlógáz és nincs puff.
MayorAnna
2022. január 28. 10:54
Az ékszerbolti rablásról, és a hírközlésről... - tegnap, vacsora közben hallatszott át a hír a szomszéd szobából, valahogy így: "...lopás történt egy debreceni ékszerboltban...a tettesek eszméletlenre verték a bolti eladót és elmenekültek..." - és ez a tévés szerkesztő, aki ennyire nincs tisztában a magyar nyelv - nem is annyira finom - árnyalataival, hogy képtelen különbséget tenni lopás és rablás között, és így félretájékoztatja hallgatóságát - ez a kutyaütő, alkalmazásban van a televíziónál, föltehetőleg, a minimálbért meghaladó fizetéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!