Varga Mihály Morpheusszal fotózkodott

2022. január 24. 22:45

„Etyeken készül valami... Hamarosan több kép, több info!” – írta a kép mellé a pénzügyminiszter.

2022. január 24. 22:45
null

Varga Mihály pénzügyminiszter feltett egy sejtelmes fotót a Facebook-oldalára. A fotón az látható, ahogy kezet ráz Laurence Fishburne-nel, avagy Morpheussal a Mátrix-filmekből. 

 – írta a kép mellé a pénzügyminiszter.

A pénzügyminiszter mellett a képen látható Laurence Fishburne valamint Casey Affleck per pillanat egy Slingshot nevű sci-fi filmen dolgoznak együtt, gyaníthatóan ennek a forgatását látogatta meg Varga Mihály. Már csak az a kérdés, hogy vajon a kék vagy a piros pirulát vette be a pénzügyminiszter?

Nyitókép: Varga Mihály Facebook-oldala

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. január 28. 14:38
Jó. Eddig a külföldi cégek "csak" az állami támogatást vitték el, de most már más a helyzet. Most jön egy angol pali egy könyvvel, összefog egy amerikaival, majd ráveszik a magyar államot, hogy fizesse ki a költség nagy részét, majd erre jön a magyar állam, és úgy próbálja ezt eladni, hogy ez "magyar szuperprodukció". Nem tudom, azt hiszik, más nem tud gondolkodni??? Ugyanolyan gyalázat ez is, mint a filmtámogatási törvény bebetonozása a hülye orbán által: csak az kaphat pénzt, aki eddig is! Új csak akkor, ha régiekkel - akik ellen állítólag a nemzeti kurzus kva nagy harcot vív - fog össze! Most már nemcsak az író, rendező külföldi (az, hogy a színészek azok, azon nem csodálkozom), hanem most már a magyar állam fizeti (az mindegy, hogy alapból, de innen van a pénz) a külföldiek hülyeségeit??? És ez mérföldkő a magyar filmgyártásban??? Az, de milyen irányba??? Ezt adják el sikerként???
hutogep
2022. január 25. 14:02
Képzeljétek el a Varga Mihályt ahogy elhajol a lövedékek elöl.
mucsay
2022. január 25. 11:15
csúsztatott a misi neki egy piros kapszulát?
rollotomasi
2022. január 25. 08:27
Nem lesz ebből baja szegénynek Hollywoodban? A sok vérkomcsi bolsiceleb meg a zsidó producerek biztos nem nézik jó szemmel, hogy az ördög csatlósával parolázott úgy, hogy rááadásul még fekete is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!