Sajtóhír: Hosszú Katinka idén visszavonul

2022. január 12. 14:54

Az Index értesülési szerint Hosszú Katinka az augusztusi Európa-bajnokság után befejezi pályafutását.

2022. január 12. 14:54
null

„Hosszú Katinka május harmadikán krisztusi korba lép, betölti a harminchármat. Ebben az életkorban már kevesen úsznak versenyszerűen, ő sem sokáig, ha minden igaz, idén befejezi”olvasható az Indexen. A portál úgy tudja, a májusi fukuokai világ- és az augusztusi római Európa-bajnokságon még vízbe ugrik, aztán elbúcsúzik. 

Az Index szerint a Magyar Úszó Szövetségtől sem tagadta, hogy van alapja az információnak, megerősítették, hogy Hosszú nagy bejelentésre készül, de hogy mire, azt nem részletezték. Hosszú január harmadika óta Tenerifén edzőtáborozik trénere, egyben párja, Gelencsér Máté, annak apja, valamint egy edzőpartner társaságában. 

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda.
2022. január 12. 20:11
Hős. Jöhetnek a gyerkőcök és a magánélet.
makapaka2
2022. január 12. 18:29
Köszönet az eddigi szép teljesítményéért!
Harangláb
2022. január 12. 17:55
Időben kell abbahagyni, és méltósággal visszavonulni. Köszönet, és hála Katinka!!!
Búvár Kund
2022. január 12. 16:58
Ami nem megy, azt nem kell eröltetni. A válás óta nem megy. Neki Tusup volt a hozzá legjobban passzoló edző, a legjobb időben mellette. Kislány kora óta hajnali kelésekkel, iskola, napi 12-13 km úszás. Most leállt, elege lett. Ilyenkor ha kikerül vki egy 20 éve tartó monoton ritmusból, nehéz újra kezdeni, úgy hogy nem látja a végét. Megértem. Gratulálok neki, és köszönöm azt a sok élményt, örömet amit szerzett a magyar embereknek! Sok sikert és boldogságot a civil életéhez! Bár biztos marad az úszás közelében, hisz azt a részét is építi már pár éve az életének. De előbb jöhetnek a kisbabák! Egyet anyának, egyet apának, egyet meg a hazának! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!