Amióta Horn Gyula közölte a 65 év fölöttiek ingyen repülését, azóta vártam erre

2022. január 13. 14:42

...hogy rendkívüli sajtótájékoztatón jelentsék be a csirkefarhát árának maximálását.

2022. január 13. 14:42
null
Hont András
Hont András

„Amióta Horn Gyula közölte a 65 év fölöttiek ingyen repülését, azóta várok arra, hogy rendkívüli sajtótájékoztatón jelentsék be a csirkefarhát árának maximálását. Ma megtörtént.”

Nyitókép: Pixabay

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urga
2022. január 14. 12:53
Hont András, Nem mindenki tud megélni virtuális csárdázásból (kettőt jobbra, kettőt balra..). Ha nehéz fizikai munkával keresnéd a kenyeredet, mint sokan az országban, Te is megnéznéd a boltban az árakat.
cutcopy
2022. január 14. 12:02
Ennyit a hazai sajtóviszonyokról, az egyik ballib portál csirkemell helyett farhátról beszélt erre az összes többi utánozza..
Ben Jeremiah
2022. január 14. 11:13
Nem csirkefarhát. Azontúl, HGy tök váratlanul jelentette be, a malévnál lett is nagy nyüzsgés - és amúgy kíváncsi lennék, hány nyugdíjas utazott ingyen a malévval... De ami a legfontosabb: HGy annak idején elkúrta, nem tudom, a vodka, vagy más alkoholos ital tette-e, de a MAHARTtal volt leboltolva a dolog. De HGy a nagy izgalomban nem bírta kimondani a MAHARTot, és a MALÉV jutott eszébe. És ha már kimondta, hát úgy maradt. (Ahogy Sztahanov neve is...)
quimby
2022. január 14. 11:01
Az igazi leveseket velős csontból főzik, ami azt jelenti hogy ketté kell vágni a csontot, legyen ez akár marha, disznó vagy csirke csont. Ja és a csirke csontok nagyrésze üreges, nem velős, mert szárnyasok, de valamennyi velőt tartalmaz. Ebben az esetben az inak és porcogók szétfőzése adjaa leves ízét, mint a kocsonnyánál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!