Tóta W. Árpád szexista hangnemben reagált Novák Katalin államfőjelöltségére

2021. december 21. 15:24

A HVG publicistája Novák Katalin „püspökfalatjáról” ír a Facebookon.

2021. december 21. 15:24
null

„Nem nehéz kitalálni, mi a legfontosabb kritérium Orbán szemében, választás előtt. Az, hogy legyen mivel fogni a leendő elnököt.

Ami viszont azt is jelenti, hogy megbuktatni sem lehetetlen” – írta Facebook poszjában Tóta W. Árpád baloldali publicista.

A szexista poszt arra vonatkozik, hogy ma reggel Orbán Viktor Novák Katalint jelölte a köztársasági elnöki tisztség betöltésére, mely felkérést a Fidesz volt alelnöke, szociális és családügyi miniszter el is fogadott. A nap folyamán számos ellenzéki személyiség, köztük Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt is éles hangon támadták Novák Katalin személyét. A baloldali publicista a kommentszekcióban sem fogta vissza magát: 

*püspökfalat: A baromfinak sült vagy főtt farcsíkja; néhol másképp püspöksüveg, alakjának némi hasonlósága miatt a püspöksüveghez.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thor kalapácsa
2021. december 22. 10:13
Tóta W. Árpádnak láthatóan nem volt gyerekszobája és tehén volt a radiátor
Scaevola
2021. december 22. 09:59
"baloldali publicista" ??? Ez számomra értelmezhetetlen szóösszetétel, főleg tóta w esetében. Legjobb esetben is csak egy firkásznak nevezném.
Ferike57
2021. december 22. 01:51
Totaw A. a HVG publicistája ? Nem tudtam hogy az is egy buzi újság lett !?
mediator01
2021. december 21. 23:31
Tóta W. az aljasság mintaképe. De, ami megy kifelé, ugyanaz megy befelé is. Nem lesz hosszú életű ez a silány sejthalmaz, elviszi majd idő előtt valami betegség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!