Szánthó Miklós: Stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek

2021. december 01. 12:17

Az Alapjogokért központ felmérése szerint hazánkban egyre többen állnak ki a nemek biológiai meghatározottsága mellett.

2021. december 01. 12:17
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Az Alapjogokért Központ üdvözli a parlament keddi döntését a gyermekvédelmi népszavazás elrendeléséről – jelentette be Szánthó Miklós, a szervezet igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján, veszedelmesnek nevezve a genderideológiát és a gyermekek érzékenyítésére, illetve agymosására nyugati irányzatokat. Hangsúlyozta: stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek.

„Sajnos olyan Európában élünk, hogy ha egy nőt csinosnak nevezünk, azt rögtön szexizmusnak minősítik és elítélik, miközben a gyermekek abbérációval történő megismertetését pozitívnak próbálják feltüntetni. A magyar kormányt támadják, miközben éppen nyugaton kezdték a gyermekeket szexualizálni” – fejtegette az igazgató, utalva arra, hogy

az Európai Parlament immár azt is kimondta, a férfiaknak is joguk van teherbe esni.

„Nyugaton az abszurd humor helyét átvette a hivatalos politika. Ott a népességfogyást nem a családok támogatásával, hanem a bevándorlással akarják megállítani, az életmódunk totális támadás alatt áll, ideológiai és intézményi szinten egyaránt.”

Az előbbire példaként a szórakoztatóipart és marketing világát emelte ki, ahol kerülőutas kommunikációval akarják felkelteni az érzékenységet a genderügy iránt, felmutatva a „nemi eltévelyedések széles tárházát”. Vagyis a kivételt akarják főszabálynak megtenni. Ebből a logikából lassan a pedofília relativizálása következik, sőt, ez már el is kezdődött nyugaton, de itthon is beleálltak néhányan a baloldali újságírók közül.

Az intézményi szint kapcsán Szánthó a nemzetközi bíróságok és az uniós intézmények szerepét emelte ki, melyek korábban a mesterséges migráció és a kevert társadalom révén próbálták felszámolni a szuverenitást, most azonban már a család intézményét vették célba. Hiába számít nemzeti hatáskörnek az oktatás vagy a családpolitika, az uniós értékekre hivatkozva akarnak beleszólni a magyar törvényalkotásba. Ezért indult kötelezettségszegési eljárás is a gyermekvédelmi törvény ellen – mutatott rá az elemző.

Hangsúlyozta,

a felnőttek világában lehetnek viták, akár a melegjogokról is, ám a gyerekek védtelenek!

A magyar kormány rendszeresen szembeszáll a mainstreammel, így van ez most is. Ennek hatásos eszköze lehet a „preventív jellegű népszavazás”. Szerinte vannak már szövetségeseink is, s ha a magyar példa sikeres lesz, akár még többen szállhatnak szembe a nyugati „agymenéssel”. Megjegyezte, bár vélhetően az Alkotmánybíróság elé kerül a népszavazás ügye, alighanem tavasszal mindenképp sor kerülhet rá.

„Nem jogi kérdésről van szó. Nyugaton a genderideológia megkérdőjelezése már gyűlölet-bűncselekménynek számít. Fontos és üdvözlendő, hogy itt még lehet róla vita, illetve népszavazás, az állampolgárok is elmondhatják a véleményüket” – fogalmazott Szánthó.

Párkányi Eszter, az EK elemzője a tájékoztatón felidézte: az Isztambuli Egyezmény a gendermozgalom trójai falova, amivel szemben sikeres aláírási kampányt folytattak A hét elején pedig egy közvélemény-kutatást mutattak be arról, milyen a magyar társadalom hozzáállása az úgynevezett társadalmi nemekhez. Kiderült: nőtt azok száma, akik szerint velünk született tulajdonság a nemünk. Csak férfi és női nem létezik – ezt áprilisban is már 66, de novemberben már 72 százalék vallotta. Vagyis a háromnegyedhez közelít a kormányzati állásponttal egyetértők aránya. Pedig – folytatta – hazánkban is egyre több NGO-érzékenyítő program.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2021. december 01. 18:53
A kérdés; mit várhatunk a cionista Brüsszeltől, mit a zsidók vezette Európától? Miért mindig zsidókat találhatunk minden társadalomellenes, emberiségellenes felvetés, ideológia mögött? A társadalmak, közösségek, nemzetek felszámolását, megsemmisítését? A közösségi sejtek, a családok felszámolását, szétverését? -már gyermekkorban elkezdve... -és ezek a genderzsidók "oktathatnak" iskoláinkban, tanintézményeinkben?
Trüpéma
2021. december 01. 12:52
Szánthó jókat szokott mazsolázni, minél többet kell beszélni a témáról, hogy mindenki lássa: a genderideológia egészében nézve hazugság.
Ízisz
2021. december 01. 12:44
A libsiknek egyszerűbb lenne inkább azt felsorolni, hogy mihez nincs joguk... rövidebb lenne a lista...
Secnir
2021. december 01. 12:43
"Ennek hatásos eszköze lehet a preventív jellegű népszavazás" fasz. a törvényeket meghoztátok, mit akartok megelőzni a népszavazással?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!