Jakab Péter üzent Márki-Zaynak: Ha irányít a karmester, megyünk, ha nem, akkor is

2021. december 20. 11:56

„Aki ezek után a Jobbikot támadja, az Orbán hatalmon maradását segíti” – fogalmazott a Jobbik-elnök.

2021. december 20. 11:56
null

Közösségi oldalán tett közzé bejegyzést Jakab Péter, melyben arról ír, „mi, jobbikosok érkeztünk a legtávolabbról az egységes ellenzékbe”. Elmondása szerint mikor a Jobbik elnökévé választották, még az ÁSZ-büntetést fizették, és „a pártot meg kellett tisztítani azoktól, akik ma is együttműködnek a Fidesszel”. Ezek után posztjában Jakab elkezdi sorolni, milyen szerepeket vállalt a Jobbik eddig az ellenzék kampányában. 

  • „Rengeteg aktivistával, és dupla annyi pénzzel szálltunk be az előválasztás finanszírozásába, mint a többi párt.
  • 29 körzetben nyertük el a választók bizalmát. A legnehezebb körzeteket bízták ránk, ahol vérrel és verítékkel lehet csak legyőzni a Fideszt, de rajtunk nem fog múlni.
  • Ezután összegszerűen a Jobbik ajánlotta fel a pártok közül a legtöbb pénzt a közös ellenzéki kampányba”

 – sorolja a Jobbik-elnök, aki bejegyzését azzal zárja: „aki ezek után a Jobbikot támadja, az Orbán hatalmon maradását segíti”.

„Ebbe a konkrét kampányba alig szállt be a Jobbik”

Jakab Péter bejegyzése valószínűsíthetően Márki-Zay szavaira reagál. Az egyesült ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje ugyanis a napokban, a Szabad Európának adott interjújában – ahol ellenzéken belüli árulókról és miniszterelnökjelölt-cseréről beszélt – a Jobbikot kritizálta az ellenzéki kampányfinanszírozást illetően.

Évente 2,7 milliárdja van a Jobbiknak. De ebbe a konkrét kampányba alig szállt be. Egyelőre százmilliót sem tud beletenni a kampányba, vagy nem akar”

– fogalmazott Márki-Zay.  

Nyitókép: Facebook

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. december 23. 08:05
A mostani kampány arra hasonlít, mintha azon menne a verseny, hogy ki juttatja el Magyarországot a Marsra. Orbán Viktor évek óta tervezi-építí az űrhajót, mekkora lesz, milyen gyors, hogy férünk el benne minél többen és minél kényelmesebben. Az ellenzék pedig attól zajos, hogy sikeresen bepakolták a táskájukat, már sorban állnak a rántott húsos zsömléért és lassan eldöntik, hogy ki üljön az ablak mellé. Cserébe várják a parancsnoki kinevezést a magyar néptől.
zovirax
2021. december 21. 06:05
Nagyon sok munkád van még Jákob, de látom nem adod fel. Keményen és kitartóan harcolsz. Nagyon sok segg vár még rád, hogy tisztára nyald, bár az eddigi tevékenységed sem piskóta. Csak keményen. Fletó ánuszában biztonságban vagy...
Tót Ottó
2021. december 20. 22:29
Nem semmi.A szintén lejáratódott soha semmit sem nyert türhő jákob is maki kárára akar egy kis sikerélményt hogy ő egy valaki.Pattintok egy sört
Egy Ember
2021. december 20. 20:45
Nem, nem, nincsenek gonosz emberek! Disznó a sárban azért hempereg, Mert jónak érzi. Sík Sándor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!