Volner: Jakabék kilapátolják a pénzt a pártból és a saját megélhetésükre költik

2021. december 21. 11:03

A politikus arról is beszélt: Gyurcsányék egyre inkább azon gondolkodnak, hogy lecserélik Márki-Zay Pétert, az összefogás miniszterelnök- jelöltjét.

2021. december 21. 11:03
null

A Volner Párt birtokába jutott adatfeldolgozásról szóló dokumentum szerint visszaélhet az ellenzék az előválasztás, illetve a népszavazási aláírásgyűjtés során szerzett személyes adatokkal – mondta a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Volner János közölte: a „Márki-Zay-féle kampányközpontból” származó dokumentum szerint hat párt és egy jogilag nem definiált, előválasztással foglalkozó szervezet együttesen kezeli az adatokat, ami szerinte azt jelenti, hogy

azok zárt kezelése nem biztosított és azokhoz bárki hozzáférhet.

Ugyanakkor a szerződésben ravaszul öt évben határozták meg az adatkezelés időtartamát, vagyis a Gyurcsány-féle koalíció nemcsak a 2022-es kampányban használhatja az adatokat, hanem a 2026-osban, illetve a 2024-ben sorra kerülő európai parlamenti választások kampányában is – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Az ellenzék egyre inkább esélytelennek tűnik

Volner János úgy vélekedett: egyre nyilvánvalóbb, hogy az ellenzék kormányképtelen, és leginkább a pénz osztja meg az összefogásban résztvevő pártokat. Példaként említette, hogy miközben a Jobbik 2,7 milliárd forint éves állami támogatásban részesül, csupán 100 millió forinttal szállt be a közös ellenzéki kampányba.

Jakab Péterék az összes többi pénzt kilapátolják a pártból, és a saját megélhetésükre költik

– mondta. Gyurcsány Ferencék egyre inkább azon gondolkodnak, hogy lecserélik Márki-Zay Pétert az összefogás miniszterelnök- jelöltjét – tette hozzá Volner János, aki szerint láthatóan óriási az elégedetlenség Márki-Zay Péterrel azt követően, hogy a Fidesz jelentősen növelni tudta az előnyét.

A baloldal ellopja az adófizetők pénzét”

Az ellenzék egyre inkább esélytelennek tűnik, nem csupán a választások megnyerésre, de már a tisztes helytállásra is – mondta a politikus. Kérdésre válaszolva arról is szólt: az Anomymus által jegyzett hangfelvételekből egyre nyilvánvalóbb, hogy

a Karácsony Gergely főpolgármester vezette városházi adminisztráció nyakig benne van egy korrupciós gépezet működtetésében

és a baloldal ellopja az adófizetők pénzét. A hatpárti gazdasági maffia működését Bajnai Gordon, a baloldal volt miniszterelnöke ismertette – közölte Volner János.

(MTI)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krislaci
2021. december 22. 14:15
Volner szellemileg, mentálisan még mindig egy önmagáról alaptalanul sokat gondoló, jellemtelen, bárki által megvehető gyalog rendőr. Egy virtigli szaralak, akit most éppen a Fidesz tart ki, mocskos munkákra. Egy alja csicska, erre jó is.
masikhozzaszolo
2021. december 21. 18:47
Jakab Péterék az összes többi pénzt kilapátolják a pártból, és a saját megélhetésükre költik. A választáskor valami 92 párt indul. És kapnak egy-egy milliót, ha van nemtudomhány aláírójuk. És különbséget akarunk tenni ezen a téren a pártok között? Nem gondoltam sose. Azt viszont gondolom, hogyha egy pártelnök már annyi pénzt összeszedett-biztosított magának, unokájának, hogy azért már nincs szüksége a pártpénzre. A legnagyobb baj, ha viszont van irgalmatlan küldetéstudata, és ideológiát ácsol, na akkor lesz az 1-2 VHB, és a Nyílt (világ)Társadalom gründolása.
Thetruthtester
2021. december 21. 17:57
Puzsérnak igaza volt, a Mandiner komment felület tényleg az Antikrisztus segglyuka
szürkeSzarvas
2021. december 21. 16:49
Nyomjad,kutyásrendőr! Most vagy a "jobbik" oldalon! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!