Dopeman értékelte Orbán sajtótájékoztatóját: vicces látni, amikor a máskor nagyszájú, cinikus újságírók ilyen kisfiúkká válnak

2021. december 26. 13:52

„Gigaprofi”– foglalta össze egy szóban a miniszterelnök keddi szereplését a rapper.

2021. december 26. 13:52
null

Miután követőitől rengeteg ezirányú kérdést kapott, Dopeman videóban elemzte ki Orbán Viktor keddi nemzetközi sajtótájékoztatóját. A rapper egy tágabb kitekintéssel kezdte, és megállapította, hogy a magyar miniszterelnök egy „messzemenően komolyabb figurának tűnik, mint számos befolyásosabb ország vezetője”.

Gigaprofi”– foglalta össze ezután egy szóban Orbán keddi szereplését Dopeman, hozzátéve, hogy

Dopeman kitért a balliberális újságírókra is. „Vicces látni, amikor a más platformokon oly nagyszájú, cinikus, annyira szarkasztikus független-objektv újságírók ilyen kisfiúkká válnak” – szúrt oda a rapper, aki szerint Novák Katalin államfőjelöltségével egy újabb balliberális témát és legendát – a férfiközpontú, macsó Fidesz, ahol nem engednek komoly pozícióba hölgyeket – foszlatott szét Orbán.

A rappernek az is tetszett, hogy Orbán nem volt teljesen elutasító az uniós ügyekkel kapcsolatban, késznek mutatkozott kompromisszumok megkötésére,

de meghúzta a határt, ahonnan nem hátrál tovább.

Nekem nagyon tetszett, hogy Orbán elmondta, mindenkivel jóba akar lenni, építeni akarja a kapcsolatokat ide-oda, de nem hajlandó arra, hogy totális önfeladást gyakoroljon” – mondta Dopeman, aki szerint ez egy korrekt álláspont, mert Orbán „a magyar szabadságot nem adja fel, és nem akarja teljesen kiszolgáltatottá, csicskává tenni az országot, amire egyébként vannak törekvések”.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

 

 

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2021. december 29. 08:13
Én azzal nem értek egyet, hogy ugyanazon a hangon kéne személyesen a Miniszterelnököt megszólítani egy sajtótájékoztatón, mint amit utána fröcsögnek széjjel az éterbe. Az a minimum, hogy normálisan, tisztelettel tegyék föl a kérdéseiket. Nekem azzal van bajom, hogy ahhoz képest, mekkora a pofájuk, hogy ők hogy megkérdeznék őt, ha lenne lehetőségük, aztán amikor van, nagy részüknek nincs érdemi kérdése. Összemennek, mint az aludttej, és nem jut eszükbe semmi abból, amit úgy megkérdeznének tőle korábban, ha nem bújdokolna el gyáván előlük.
barany
2021. december 27. 13:17
Ezt a közhelyeket pufogtató, szerencsétlen, "anyámasszony" ellenzéket csak sajnálni lehet.
DonCiccio
2021. december 27. 10:41
Hát ja. Nem örömében mondja, de alap eseteket azér' még ő is csak meglát. A munkásőr tagozat kommentelőiről még ennyi sem telik ki.
dryannwolf
2021. december 27. 09:00
"Dopeman értékelte..." Gigaprofi: mindenkit meg fogunk gyógyítani. Dilettáns: kelj fel, és járj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!