Bese Gergő: Fiatalok tömegei lesznek a szekularizáció áldozatai (VIDEÓ)

2021. december 17. 14:00

Ember helyett fogyasztó, társadalom helyett piac van a fókuszban, de a kereszténység üzenete örök – mondta a decemberi Mandiner Esten Bese Gergő atya.

2021. december 17. 14:00
null

Advent átalakul az őrültek házává, a globalizált világ pedig nonszensz módon viszonyul az ünnepeinkhez. Ember helyett fogyasztó, társadalom helyett piac van a fókuszban, de a kereszténység üzenete örök. Észre kell vennünk egymást és a válságjeleket – mondta a decemberi Mandiner Esten Bese Gergő atya.

A katolikus pap kifejtette azt is, miért foglalkozik behatóan a politikával és miért nyilvánul meg rendszeresen közéleti kérdésekben.

Az est házigazdája Vágvölgyi Gergely, a Mandiner főmunkatársa volt. 

A teljes beszélgetést itt megtekintheti: 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. december 19. 11:42
Még hazudozd azt is te baromállat, hogy a tudomány és racionalizmus áldozatai...
péterx
2021. december 18. 09:48
Állandóan mondom a püspökömnek, hogy sokkal offenzívabban kellene teologizálnunk...
Akitlosz
2021. december 17. 22:35
"Ember helyett fogyasztó, társadalom helyett piac van a fókuszban, de a kereszténység üzenete örök – mondta a decemberi Mandiner Esten Bese Gergő atya." Kár, hogy üzenettel nem lehet jóllakni.
lutra
2021. december 17. 20:14
A bevásárlóközpontok környékén november végén kitör a zombiapokalipszis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!