Megéri várakozni? Karácsony, vagy téli szünet? – Mandiner Est Bese Gergő atyával

2021. december 12. 07:11

Az adventi Mandiner Est vendége a lap hasábjairól is jól ismert Bese Gergő atya, dunavecsei plébános, a 777 bloggere, a magyar Mladifest életre hívója.

2021. december 12. 07:11
null

Egyre közelebb karácsony ünnepe, de mintha mind kevesebben tudnák, mit is ünneplünk olyankor valójában. Egyáltalán: mit jelent advent, mi ez az időszak, ami megelőzi karácsonyt?

És mondhatjuk-e még nyugodt szívvel, hogy karácsony? Ha igen, meddig? Merre vezet a kereszténység útja Európában és benne Magyarországon?

Vendégünk a lap hasábjairól is jól ismert Bese Gergő atya, dunavecsei plébános, a 777 bloggere, a magyar Mladifest életre hívója.

Az est házigazdája Vágvölgyi Gergely, a Mandiner főmunkatársa.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva tudnak.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2021. december 12. 07:33
A karácsony az összes ünnep közül a legszebb, a leg lélekfelmelőbb! Boldogságot, békét, szeretetet hoz mindenkinek! Nekünk ez jó is így! Nincs szükség változtatásra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!