Elismerjük az LMBTQI+ civil jogvédő szervezetek munkáját

2021. november 16. 20:22

Marc Dillard ügyvivő személyesen tapsolhatta meg, ahogy Radványi Viktória átvette a Változás Generációja-díjat a vasárnapi #MTVEMA díjátadón.

2021. november 16. 20:22
null
Budapesti Amerikai Nagykövetség

„Gratulálunk, Viktória! Marc Dillard ügyvivő személyesen láthatta és tapsolhatta meg, ahogy Radványi Viktória átvette a Változás Generációja-díjat (Generation Change) a vasárnapi #MTVEMA díjátadón. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elismeri az LMBTQI+ civil jogvédő szervezetek arra irányuló munkáját, hogy minden ember, szexuális irányultságától vagy nemi identitásától függetlenül, egyenlő bánásmódban és a törvény teljes védelmében részesüljön.”

Borítókép: Amerikai Nagykövetség Facebook, AP Images

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ivanoohe
2021. november 18. 17:23
Azért ezt kérdést Adolfka remekül megoldotta !!!!!
csabi57
2021. november 18. 02:31
Exportálják a demokráciájukat most még csak beszólogatásokkal, aztán majd jönnek a bombázók, majd a csapatok.
hatvanas
2021. november 17. 15:46
Jó lenne, ha ez a bűz megmaradna a nagykövetség falain belül. Ne éljenek vissza a vendégjoggal! Otthon buzuljanak mindhalálig, nem érdekel.
Kiababa
2021. november 17. 15:38
Szerintem az LMBTQI őrület nélkül is egyenlő joga stb van mindenkinek. Bőrszínre,nemre,vallásra,szintén stb való tekintet nélkül. Pl:járhat iskolába,munkába,vehet autót,lakást,ennivalót,nyaralhat,utazhat.Sőt még ha úgy adja az ég a vakbelét is kiveszik sürgősséggel ahová elviszi a mentő.Még a tűzoltók is eloltják a tüzet ha ég a háza.A katonák őt is megvédik a határon. Mondjuk a fütykösét nem vágják le TB-re csak azért hogy otthon csodálja a befőttesüvegben. Szerencsére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!