Nunkovics: A Jobbik nem áll be senki mögé a második fordulóban

2021. október 01. 15:49

A jobbikos képviselő cáfolta, hogy rendkívüli közgyűlés összehívását tervezik, vagy Jakab Péter lemondását követelnék a pártban.

2021. október 01. 15:49
null

„Nem hiszem, hogy befolyásolni fogjuk a szavazókat azzal, hogy bárki mögé beállnánk” – mondta személyes véleményként Nunkovics Tibor jobbikos képviselő a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában.

A jobbikos politikus úgy nyilatkozott: nem rendült meg a bizalom Jakab Péter iránt, és cáfolta, hogy rendkívüli közgyűlés összehívását tervezik, vagy Jakab Péter lemondását követelnék a Jobbikban az előválasztási eredmények miatt. Nunkovics Tibor szerint Jakab Péternek köszönhető, hogy felhozta a párt népszerűségét 6 százalékról. „Nem hiszem, hogy most azért, mert nem úgy sikerült Péternek az eredménye, mint ahogy nagyon sokan szerettük volna – de az egyéni körzetekben viszont nagyon jól szerepeltünk -, azért pálcát kellene törni a feje felett” – mondta.

N​​​​​e bohóckodjunk már ilyenekkel, nem is hallottam ilyen hírt a Jobbikon belül” –  reagált Jakab esetleges lemondásának hírére a képviselő, aki szerint az elnökség dönt majd arról, hogy milyen szerepe lesz a Jobbiknak a második fordulóban, de a személyes véleménye az, hogy

nem állnak be egyik jelölt mögé sem.

Nunkovics azt is hozzátette: összességében elégedettek az előválasztáson elért eredménnyel, és nem csalódottak. Arra a felvetésre, hogy hiba volt-e elengedni a fővárost a Jobbiknak Nunkovics Tibor azt a választ adta, hogy ezt ki fogják értékelni, de szerinte hiba volt.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2021. október 02. 15:30
A Jobbik mégis kit érdekel a második fordulóban? Mondjuk engem már akkor se érdekelt, amikor még azt se tudtam, hogy lesz egyáltalán első forduló.
henrihenri
2021. október 02. 08:30
Ez a nuni 100%-os eredményt ért el a körzetében.
Gasztronauta
2021. október 01. 20:08
Jobbikosok megérdemeltétek. Lehet , hogy Jákobnak meglesz legalább egy helyettes államtitkári címe , de ti csak dugong dobrevát szopkodhatjátok ezután.
Dorset Naga
2021. október 01. 19:41
De buta fejed van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!