Huszonkét év után fogták el Döcher György feltételezett gyilkosait

2021. október 11. 14:54

A kíméletlenségéről ismert, az alvilágban csak „Csontkezűnek” nevezett vállalkozót és bolgár testőrét egy XV. kerületi presszóban végezték ki még 1999-ben.

2021. október 11. 14:54
null

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda megbízott igazgatója hétfőn sajtótájékoztatón közölte: október 8-án Magyarországon fogták el D. Alexet, akit felbujtással gyanúsítanak, Németországban pedig aznap került rendőrkézre a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetője, B. Károly is.

A másik gyilkos már meghalt

D. Alexet előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, mint felbujtót gyanúsították meg. A gyilkosság feltételezett két elkövetője közül a másik, Sz. Árpád már meghalt.

Döcher György vállalkozót és bolgár testőrét 1999. február 2-án Budapesten, egy XV. kerületi presszóban lőtték agyon.

Döcher György ötéves börtönbüntetését töltötte, de engedéllyel tartózkodott a közvetve a tulajdonában álló presszóban.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. október 12. 17:27
Még mindig nem találták meg Döcher György mennyasszonyának, Harasztia Teodórának gyilkosait.
bunko_jobbos
2021. október 12. 13:05
"Döcher György vállalkozó" Kinek áll érdekében, hogy a bűnözőket "vállalkozó" névvel illesse??? Minden akkori hírben ezt olvashatjuk. Felháborító.
Akitlosz
2021. október 11. 17:56
2010. március 17-én Budapesten - Rákosszentmihályon - egy útkereszteződésnél a piros lámpánál meggyilkolták Trache Bassam 52 éves szíriai-magyar kettős állampolgár állatorvost. Beceneve: "Doki". A gyilkos elrabolt az autóból egy táskát. https://index.hu/galeria/index/bulvar/2010/03/17/agyonlottek_egy_szir_ferfit_budapesten/6 Mikor fogja el a TEK a tettest? Ha nem lenne elegendő nyom, akkor segítek kicsit: - Éppen aznap repkedett Pest felett két izraeli kémrepülőgép, "diplomáciai gyakorló- rutinrepülésen". - A repülésről sem a külügyminisztérium, sem a honvédelmi minisztérium nem tudott, mégsem tett a légvédelem ellene semmit. - Izrael kimondottan titkosszolgálati akciók céljából vásárolt és tart ilyen repülőgépeket. - A gyilkosságot egy magyar rendőr alezredes !!! is végignézte, annak megakadályozásért semmit nem tett. Tanúként vallomást tett. - Az áldozat a Palesztin Felszabadítási Szervezet magyarországi összekötője volt. - Az áldozat a 2003-2008 Kulcsár Attila féle brókerügyben tanú és rendőrségi informátor volt. - "A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült." - Két héttel a gyilkosság előtt Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök Izraelben járt és tárgyalt ismeretlen céllal. - 2006. októberében egy izraeli repülőgép 120 izraeli katonát hozott Magyarországra "rutin terrorelhárítási gyakorlatok végzése" céljából. A Budapesti Rendőr FőKapitányság szerint "üzleti vita állhat a háttérben." Az általam fentebb leírtakat a BRFK "nem tudta megerősíteni". Hát én nem vagyok egy nagy Sherlock Holmes, de ... ennyiből csak a magyar rendőrség nem tud kinyomozni semmit. Csak nem tilos neki, csak nem gyilkosságot, bűnözőket fedez?
bpe
2021. október 11. 16:22
órtzsib tér asap ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!