Fekete-Győr elárulta, szerinte ki lenne a megfelelő jelölt a Momentum élére

2021. október 30. 13:04

A volt pártelnök Zombori Sándor-i magasságokba emelkedett, és átvágta a gordiuszi csomót.

2021. október 30. 13:04
null

Legfrissebb Facebook-bejegyzésében a hangzatos megmondásairól ismert futballszakértőt megszégyenítő lózungot durrantott el Fekete-Győr András, a Momentum nemrég lemondott elnöke.

Fekete-Győr arra az állítása szerint sokakat érdeklő kérdésre válaszolt, hogy szerinte ki lenne jobb választás a párt élére: Donáth Anna vagy Orosz Anna. Az előválasztáson elég gyengén muzsikáló Fekete-Győr erre csak annyit válaszolt: szerinte Anna lenne a legkiválóbb jelölt.

A volt Momentum-elnök azt írja, hogy mindkét politikussal hosszú ideje dolgozik együtt, és mindketten elévülhetetlen érdemeket szereztek a Momentumban. „Mindketten ismert és elismert női vezetői Magyarországnak” – írja a névrokon politikusokról Fekete-Győr András.

Fegyőr bízik abban, hogy mások is elindulnak még a Momentum elnöki tisztségéért, de szerinte már így is valódi a verseny. „Mi, demokráciaszerető momentumosok ugyanis a valódi versenyben hiszünk. Bármelyik Anna is nyerjen, a Momentum-generáció biztosan győzni fog” – zárja sorait Fekete-Győr András.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. november 01. 09:53
Véleményem szerint Donát Anna sokkal jobb elnök lenne mint a simlis Orosz !
Fenrir
2021. október 31. 13:37
Egy újabb - viccbe öltöztetett - "nem tudom" :))
confitür
2021. október 31. 11:14
A jelölt már elnök, Gyurcsány Ferencnek hÍvják. Ég veled momentum.
flesh ripper
2021. október 31. 09:05
Elévülhetetlen térdű Annák, Kiváló érdemű gecikannák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!