Fekete-Győr: Bízom benne, hogy listán bekerülök a parlamentbe

2021. október 12. 11:28

Nem pozíciókat keresünk a Momentumban, ez nem a Fidesz – tette hozzá a volt pártelnök.

2021. október 12. 11:28
null

Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke volt az ATV Egyenes beszéd hétfő esti adásának vendége. Emlékeztették: két hete Fekete-Győr még azt mondta a műsorban, hogy az előválasztás során senkit nem fog támogatni a Momentum, és azt is mondta, nem lesz bizalmi szavazás. Végül a Momentum mégis beállt Márki-Zay Péter mögé, a bizalmi szavazást pedig Fekete-Győr András elbukta, és lemondott a pártelnöki tisztségről. 

A műsorban a volt elnök leszögezte: a miniszterelnök-jelölti kampányban elért eredménye miatt kezdeményezte a bizalmi választást. Elmondása szerint azért váltották le őt a Momentum éléről, mert „máshol van rá szüksége”. Fekete-Győr azt mondta, a következő időszakban kampányolni fog, de, hozzátette: bízik abban, hogy ott lesz 2022 után a parlamentben és rajta lesz a közös listán.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. október 13. 14:49
"bízik abban, hogy ott lesz 2022 után a parlamentben és rajta lesz a közös listán." Csak dolgozni ne kelljen, mert azt nem szeretnék, meg nem is értek semmihez (csak a széltologatáshoz)... Ezt a fajtát volt módunkban megismerni...
zakar zoltán béla
2021. október 12. 20:54
rollermosónak
Héthykati
2021. október 12. 17:32
Csak listáról tudtok bekerülni, mert a kutya nem szavaz rátok! Minden libernyák így került be parlamentbe. tordai cöf-cöf-cöftől parízeres jakabig! Eladjátok a lelketeket is, hogy bejussatok.
mucsay
2021. október 12. 16:55
'Elmondása szerint azért váltották le őt a Momentum éléről, mert „máshol van rá szüksége”. ' atyám, ez az alak képes önálló létfenntartásra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!