Kiváló embereknek tartja Dobrev Klárát és Márki-Zay Pétert Bige László

2021. október 10. 15:53

A milliárdos a Klubrádióban megígérte, bármilyen segítséget hajlandó megadni az ellenzéknek.

2021. október 10. 15:53
null

Kiváló embereknek tartja az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket és szükség esetén bármilyen segítséggel támogatná is őket Bige László (portrénk itt olvasható) A milliárdos  minderről a Klubrádió műsorában beszélt.

Bige úgy fogalmazott,

Az üzletember szerint bármi sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi kormány. A péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa a Klubrádió kérdésére azt mondta, hogy mindenképp támogatni fogja azt a miniszterelnök-jelöltet, aki az ellenzéki előválasztás második fordulójában győz.

Kiemelte, magát politikán kívülinek tartja, soha nem is tervez pártba lépni, de ha bármilyen segítségét kéri az ellenzék, partner lesz, ezt teljesen természetesnek gondolja a maga részéről, kiváló embereknek tartja az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjeit. „Ebbe belekényszerítettek engem, és nem tudok mást, mit tenni” – közölte Bige.

Borítókép: MTI/Bodnár Boglárka

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. október 12. 11:46
"Kiváló embereknek tartja Dobrev Klárát és Márki-Zay Pétert Bige László" Nyal mindenfelé, amerre csak lehetséges, széles nyelvcsapásokkal, bő nyállal. Biztos, ami biztos, minden shortlist-on levő jelöltet; ha albán szamarat tennének rá, azt is.
Fila2020
2021. október 11. 06:26
A háttéremberek nem szoktak a fényre jönni, és politikai nyilatkozatot tenni. Bige elmondta azt, amit már eddig is tudtunk. Lehet, hogy nem tetszik neki a földgáz ára, vagy a cseh konkurencia, vagy csak Orbán fizimiskája, esetleg Mészáros akarja a Nitrogénműveket tulajdonolni.
néhai Ch.Pilot
2021. október 10. 23:24
A bűnözők mindig összetartanak és egyműst kiváló és tisztességes embernek tartják.
Budai Katalin
2021. október 10. 22:51
"Kiváló embereknek tartja Dobrev Klárát és Márki-Zay Pétert Bige László" Na és?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!