A visszalépés hete

2021. október 10. 07:03

A tény az, hogy Gyurcsánynak egyetlen embere van, aki történetesen a felesége.

2021. október 10. 07:03
null
Bolgár György
Bolgár György

„Azt állította Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője (a Facebookon Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti visszalépéséről), hogy Gyurcsány »most épp leveszi a balfék havert. (…) Van még két embere a színpadon, szóval nyugalom, tovább dübörög a Gyurcsány-show«. Ezzel szemben a tény az, hogy Gyurcsánynak egyetlen embere van, aki történetesen a felesége és egyben a DK miniszterelnök-jelöltje. Karácsony azonban részben éppen Dobrev Klárával szemben határozta meg a maga politikai álláspontját, Márki-Zay Péter pedig nem is részben, hanem egészen, és erre is akarja felépíteni előválasztási kampányát. De nyugalom: ennek ellenére Orbánék Gyurcsány-showja valóban tovább dübörög.

Azt állította Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (szolnoki előadásán), hogy az ellenzék »a szélsőjobbtól a szélsőbalig, a náciktól a kommunistákig összefogott«. Ezzel szemben a tény az, hogy a magyar szélsőjobb a Fidesszel együtt mozgó Mi Hazánk Mozgalomban gyűlt össze, míg a Jobbikból a még megmaradt szélsőjobboldaliak fokozatosan kiszorulnak. Kommunisták pedig – ha egyáltalán vannak – ugyancsak a Fidesz holdudvarában fedezhetők fel, a Munkáspárt képében. De maga a Fidesz is egyre inkább tekinthető szélsőjobb alakulatnak, amire nem kell más bizonyíték, mint az, hogy legközelebbi szövetségesei Európában nem a jobboldali konzervatív pártok, hanem a német jobbszélen lévő Afd, a spanyol jobbszélső Vox, az olasz újfasiszták, vagy a holland populista nacionalisták. Madarat tolláról, Fideszt barátjáról…”

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (j) saját könyvét ajándékozza Bolgár György szerkesztő-műsorvezetőnek a Klubrádióban.

Fotó: MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. október 10. 22:24
Bolgár eftárs! Jól mondtad "Madarat tolláról, Fideszt barátjáról...", aki a MAGYAR VÁLASZTÓ POLGÁR. Nektek, alakoskodó hazug férgek pedig mindenki a haverotok, aki Magyarország ellensége.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 10. 16:39
Jól van Gyuri bácsi! Fáradjon kérem a kasszához, szépen hozta a direktívát.
sagirdilsiz
2021. október 10. 13:47
Az 500 millió + X ből, mennyi mitist lehetett volna venni.
Gullwing
2021. október 10. 10:42
Már megint hazudik a komcsi féreg! Nyakára léphetne már valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!