Rosszul lett és meghalt egy utas a 4-es metrón, senki nem segített rajta

2021. október 12. 14:53

A Metróért Egyesület szerint volt, aki segítségnyújtás helyett lefotózta az áldozatot.

2021. október 12. 14:53
null

Hétfő este egy utas rosszul lett a 4-es metró egyik szerelvényében. A végállomásra érve már nem lehetett segíteni rajta, elhunyt – írja a Metróért Egyesület Facebook-oldala. 

A bejegyzésből az is kiderült, hogy senki sem segített az utason, sőt, volt, aki a telefonjával lefotózta.

Az egyesület hangsúlyozza: ilyen esetben az utasok használják a segélykérőt, amely azonnali kapcsolatot teremt a központi vonalirányítással, és a kameraképet is azonnal a diszpécser monitorára teszi.

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2021. október 13. 21:41
Imádom ezeket a minden konkrétumot nélkülöző, de azonnal ítéletet mondó egyoldalú, hangulatkeltő, (többnyire kamu!) lájkvadász rablómeséket! "Így volt? Nem így volt? Égből pottyant mese volt!" (Levente Péter után szabadon.)
Szerencsi Veronika
2021. október 13. 11:25
Nem tipikus, hogy nem segítenek. De a villamosokon, buszokon megtelepedett hajléktalanokkal senki nem törődik, lehetőleg elkerülik őket. Pontosítani kellene, mi is történt? hiszen a legtöbbször azért nekiállnak újraéleszteni, valami nem kerek ebben híradásban.
DonCiccio
2021. október 13. 05:52
Ha ez így történt én nem csodálkozom. Mindenki csak magával van elfoglalva és siet a fontos dolga után, vagy ha ilyet lát nem segít hanem lelép gyávaságból, tudatlanságból mert nem tudja mit kell tenni. Nagyon lepusztultak az emberek . De a másik rész, hogy a jó szándékú segítő is bajba kerülhet, akinek már szintén nem segít senki. Lehet az illető fertőző, drogos, alkesz, de lehet csalimadár is.
Marcus Gravius
2021. október 12. 19:45
Íme Budapest... kádár népe, a vörös város népe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!