Strandolókra engedik a szennyvizet Óbudán

2021. szeptember 24. 21:37

A Fővárosi Csatornázási Művek a békásmegyeri szivattyútelepről ott engedi a fekáliát is tartalmazó szennyvizet a Dunába, ahol korábban Szabó Tímea és Tordai Bence is pózoltak.

2021. szeptember 24. 21:37
null

„Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője még bikinire is levetkőzött, hogy a júliusban megnyílt, római-parti plázsra csalogassa a fürdőzőket. Sajnálatos módon a baloldal a propaganda anyagaiban elfelejtette megemlíteni, hogy a nagy esőzések után a Fővárosi Csatornázási Művek a Békásmegyeri Szivattyútelepről beleengedi a fekáliát is tartalmazó szennyvizet a Dunába az új szabadstrand melletti szakaszon. Erről a Karácsony Gergely vezette főváros is elfelejtette tájékoztatni a lakosságot” – írta meg a Magyar Nemzet. 

Óbuda korábbi polgármestere. A Fidesz választókerületi elnöke arra is kitért, hogy hasonló probléma van a szentendrei szabadstrandnál is, de ott ilyenkor bezárják a strandot, és figyelmeztetik az embereket, hogy ebben az időben ne fürödjenek a folyóban. A Római-part esetében most vált érdekessé ez a gyakorlat, miután szabadstrandot nyitott az önkormányzat. Ennek ellenére az FCSM és a fővárosi részéről sem értesítette senki a strandolókat arról, hogy szennyvizet engednek a Dunába” – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Bús Balázs, kormánypárti politikus.

Bús Balázs elmondta, hogy Szabó Tímea korábban egy Facebook-posztjában még írt is arról, hogy a kormányzattól szeretne pénzt kérni, mert nem megoldott a szennyvíztelep problémája. Szabó ezzel a kormány nyakába szeretné varrni az ügyet, pedig a telep a fővárosi önkormányzat tulajdonában, működtetésében és felelősségében van. Óbuda korábbi polgármestere szerint tehát „aki ezt a problémát meg tudná oldani, az Szabó párttársa: Karácsony Gergely főpolgármester.”

Fotó: HírTV, YouTube

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2021. szeptember 26. 23:47
Én résztvettem kb.2-3hete egy,a Római partról szóló 3 napos konferencia első napján,ahol ezirányú felve-tésemet,kérdésemet az ottaniak aljas hazugságnak mondták!... detényleg,én aféle egyszerű belgaként akkirmost hová is álljak?.....
Vallasz Vilmos
2021. szeptember 26. 15:07
Az egyik lakóparkból is ömlött a víz a Dunába mikor legutóbb arra jártunk. A Hajógyárin lévő privát telekről, volt Szekércsárda is a Dunába engedik a vizet. Nem tudom mi van a vízben, nem vizsgáltam, de akárki megtalálhatja ezeket a víz kiengedő helyeket a parton. Ott van még a volt gázgyárból szivárgó arzénos víz is. Lehet válogatni, ki mit szeret jobban.
Pipas 3
2021. szeptember 25. 22:37
Na mostmár tudom miért szaros a bolsevik szátok!!
Karbantartó9
2021. szeptember 25. 22:16
Nézőpont kérdése: mivel a csatornázási művek befolyó csöve régóta ott van, így a hír helyesen: a szennyvízcsatorna mellett fürdőznek az idióták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!