Orbán Viktor: Újra együtt!

2021. szeptember 05. 08:28

Orbán Viktor rövid videót közölt a kötcsei piknikről. A felvételen többek között feltűnik Tőkés László, a bográcsozó Németh Szilárd és Melocco Miklós is.

2021. szeptember 05. 08:28
null

Egy év kihagyás után tartották meg a hagyományos jobboldali évadnyitót Kötcsén, a Dobozy Kúriában. A találkozó konzervatív politikusok, valamint a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével, kötetlen hangulatban telt.

Fotó: Orbán Viktor, Facebook

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. szeptember 06. 08:28
Holdudvar volt? Akkor eső lesz.
Sincero
2021. szeptember 05. 13:02
Elnézem a mindössze 30 másodperces kisfilmet - és akaratlanul is az EGÉSZ ellenzékre, a balosokra, liberálisokra gondolok... 'Hogy szorulhat görcsbe a gyűlölettől, az irigységtől a szívük boldog, lendületes, Magyarországért áldozatot hozó és tenni akaró Szép Emberek - leányok, asszonyok, fiatalemberek, idősek láttán. A balliberálisok - a Világegyetem Nagy Árvái - a partvonalon kívülről nézik az eseményeket és forronganak szívükben a gyűlölettől. Ők az Örök Ellendrukkerek -; ahol sikert látnak, ott elkeserednek, ahol örömöt, ott elszomordnak. Csak szánni lehet őket... Pedig csak pályára kellene lépni - tenni Istenért, a Magyar Hazáért, a Családokért. A képlet "egyszerű" -, de amíg gyűlölet blokkolja a szívük, addig továbbra is az emberi közösség magányos individuumaiként, Sziszifuszként görgetik előre önző életüket. HAJRÁ, MAGYARORSZÁG! Hajrá, Orbán Viktror, hajrá, Mindannyian!
-Zsolt-
2021. szeptember 05. 12:38
Legalább a szakács néniket megtérdepeltették? Volt Tesco gazdaságos pezsgő meg Fekete Pákó?
jánosbácsi
2021. szeptember 05. 12:00
Egyetek nőjön a begyetek. Jövőre koplalni fogtok. Állítólag a börtönkaja nagyon szar még a macskák is kihányják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!