Orbán Viktor a magyar–szerb csúcstalálkozóról: Megvédjük Európát!

2021. szeptember 08. 11:38

Ana Brnabic szerb kormányfővel találkozott Orbán Budapesten.

2021. szeptember 08. 11:38
null

„Elindult a magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó”írja Orbán Viktor a Facebookon. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Ana Brnabic szerb kormányfőt a Karmelita kolostorban 2021. szeptember 8-án.

A kormányzati csúcstalálkozó témái között a kiemelkedően jó gazdasági és politikai kapcsolatok aktuális kérdései, a két ország valamint a térségünk előtt álló kihívások, így a koronavírus-járvány utáni újraindítás és az ismét felerősödő illegális migráció is szerepelnek – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2021. szeptember 08. 15:07
Kézcsók kicsit erős volt!:-)
Pelso j.
2021. szeptember 08. 14:04
Amit ti megvédtek....
llnnhegyi
2021. szeptember 08. 13:28
dr miniszterelnök nem költözik!! Ez fontos Európanak! Hajrá Magyarország! Hajrá Szerbia!
Pitypangocska
2021. szeptember 08. 13:23
Én mondjuk Ny-Eu.-t nem védeném. Szép kis sétányt kialakítva a kerítés másik oldalán biztosítanám a migránsok útját Ny-Eu. felé. Ny-Eu. hálátlan és rosszindulatú hazánkkal szemben, ahogyan ezt már ezerszer bebizonyította a történelem során. Legkisebb ujjamat sem mozdítanám értük. Tudom, ez nem szép, de ez a véleményem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!