Márki-Zay beszólt Jakabnak: szerinte a Jobbik-elnök sok kutatást nyert már, de választást még nem

2021. szeptember 17. 15:56

Márki-Zay Péter szerint azért mérte a Jobbik-közeli Iránytű Intézet Lázár János előnyét a csongrádi választókerületben, mert ő jobban áll az előválasztáson, mint Jakab Péter.

2021. szeptember 17. 15:56
null

Márki-Zay Péter volt az ATV Start vendége. A hódmezővásárhelyi polgármester elmondta, arra számít, hogy bekerül a második fordulóba a szombaton induló ellenzéki előválasztáson.

A műsor legérdekesebb része az volt, amikor a riporter az Iránytű Intézet legfrissebb felmérésére reagáltatta Márki-Zayt, miszerint az ellenzéki politikus a hódmezővásárhelyi választókerületben jelenleg igencsak le van maradva Lázár Jánostól. Mint a műsorvezető elmondta, a kutatás szerint az egykori kancelláriaminiszter 51-37 százalékos arányban vezet Márki-Zay előtt, ugyanez a biztos szavazóknál 56-41 – szintén Lázár javára.

Az Iránytű Intézet a Jobbik kutatóintézete. Én ebből egy biztos jelet látok: azt, hogy most már a Jobbik szerint is jobban állok, mint Jakab Péter az előválasztáson, ezért is kezdtek el támadni. Ebben a körzetben a Jobbik engem választott, ezért is rendkívül furcsa most ez. Azt is el kell mondani, hogy szemben például Jakab Péterrel, – aki nagyon sok közvélemény-kutatást nyert már, de választást még nem  – én még közvélemény-kutatást még nem nyertem, két választást, ahol elindultam, azonban igen” válaszolta Márki-Zay.

A teljes adást itt nézheti meg.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 18. 18:09
zavart embör
21 gramm
2021. szeptember 17. 21:43
F60.8 NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYISÉGZAVAR ... (1) saját fontosságáról nagyzoló érzése van (pl. saját teljesítményét, tehetségét eltúlozza, megfelelő teljesítmények nélkül is elvárja, hogy kiválónak ismerjék el) (2) gyakran fantáziál határtalan sikerről, szépségről, hatalomról, éleselméjűségről vagy ideális szerelemről (3) azt hiszi, hogy különleges, unikális teremtmény, akit csak hozzá hasonló, a társadalmi ranglétrán magasan álló emberek (vagy intézmények) érthetnek meg, vagy kellene, hogy társuljanak vele (4) túlzó mértékű csodálatot vár el (5) feljogosultság érzése, azaz indokolatlanul különlegesen kedvezőbánásmódot vagy az elképzeléseivel való automatikus együttműködést vár el (6) interperszonálisan önző, azaz kapcsolataiban másokat kihasznál, hogy saját céljait elérje (7) empátiája hiányzik: képtelen felismerni és átérezni mások érzéseit és szükségleteit (8) sokszor és mélyen érez irigységet, vagy azt hiszi, mások irigykednek rá (9) gőgös, fennhéjázó magatartás vagy attitűdök ... Forrás: BNO-10 Zsebkönyv DSM-IV meghatározásokkal DSM-IV : az American Psychiatric Association
villogókékfog
2021. szeptember 17. 19:51
A futottak még titánok harca. Dobrev Fletó meg csak röhög.
Sincero
2021. szeptember 17. 19:34
Addig-addig szólogat be a mosléknak, amíg fletóék ki nem rúgják maguk közül... Lehet, hogy ő lesz a hunyó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!