Kocsis Gyurcsánynak: Hiába csodálkozik rá az orrméretére, nem amiatt készül a film

2021. szeptember 09. 12:11

Közösségi oldalán üzent a Demokratikus Koalíció elnökének Kocsis Máté az Elk*rtuk című film kapcsán.

2021. szeptember 09. 12:11
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán kommentálta az Elk*rtuk című film plakátját.

Istenemre mondom, nem rossz plakát. De tényleg ekkora orrom lenne?”

– írta a DK-elnöke. 

Kocsis Máté erre reagálva azt írta: „Előbb ez a fránya petíció (pár nap alatt százezrek aláírásával), most meg ez film? Az áldóját!”

Nehéz lehet a bukott miniszterelnöknek, amikor kezd összeomlani az emberek feledékenységére épített kampánya. Nagyon nehéz, a teringettét!”

 A frakcióvezető szerint Gyurcsány „hiába csodálkozik rá az orrméretére”, a film nem ezért készült, hanem azért, hogy „emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire. A bűnökre, amiket piros tornacipős idétlenkedéssel próbál meg nem történtté tenni”.

Bejegyzését Kocsis Máté az őszödi beszéddel zárta: „már nincsen sok választása. Azért nincs, mert elk*rta. Nem kicsit, nagyon. Európában olyan böszmeséget még senki nem csinált, amilyet ő.

Nyilvánvalóan végighazudta az elmúlt másfél-két évet is, épp ezért kell minden erőnkkel megakadályozni, hogy újra a hatalom közelébe kerüljön!”

– fogalmazott Kocsis.

 Nyitókép: Facebook

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redhaven
2021. szeptember 09. 18:50
Ferenc,lássuk be,Gong Li orrát mégsem tehették a helyére.
OberEnnsinnen
2021. szeptember 09. 17:27
Gyurcsány a 2006-os kampányban eltitkolta az ország valós helyzetét, és hogy mire készülnek a választások után. Szemkilövetés, lovasroham, könnygáz - a békés tüntetők, MIND EGY SZÁLIG: HULIGÁN... KZ-LÁGER a Rádió udvarán... Tehette, mert: a posztkommunista hálózat ilyen sokáig ennyire erősen megmaradt, mind a médiában, mind pedig a üzleti és gazdasági életben. Uszítás a külhoni MAGYARSÁG ELLEN... az Orbán leváltása utáni zűrzavart mindenki a maga javára kihasználhassa, újabb országkirablásra... Ez Gyurcsány, de ma már mondható: A TELJES, hatpárti SZÉLFUTTA SZEMÉTKUPAC
OberEnnsinnen
2021. szeptember 09. 17:21
És ebben nincs benne: az eladósítás, a hitelfelvétel, hogy ne füstölje ki a nép a Szemlőhegyről...
McFocker
2021. szeptember 09. 17:15
Hatalmas anyagi és kritikai siker lesz, akár a Pappa Pia, meg a Valami Amerika 3.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!