Kétezer forintos órabérért toboroznak embereket az előválasztás lebonyolításához

2021. szeptember 18. 18:20

A fél éve tervezett rendszer percek alatt összeomlott, a szervezők pedig már pénzért toboroznak „SOS embereket”.

2021. szeptember 18. 18:20
null

Deák Dániel Facebook-oldalán megosztott bejegyzése szerint még csak most keresnek 2000 forintos óradíjért cserébe embereket az előválasztás lebonyolításához. Az elemző posztjában azt írja:

„Nem csoda, hogy azonnal elhasaltak! Hekkertámadásról és kormányzati beavatkozásról beszélnek a balliberális politikusok az előválasztásnak nevezett kampányesemény összeomlása miatt.”

Deák Dániel hangsúlyozza azt is: ezzel a másra mutogatással valójában csak a saját alkalmatlanságukat és felkészületlenségüket igyekeznek leplezni. Az elemző egy képet is posztolt, amelyen egy friss állásajánlat látható: operátorokat keresnek az előválasztás lebonyolításához.

Deák Dániel szerint az előválasztással kapcsolatban már előre borítékolható, hogy Karácsony Gergelyt fogják kihozni nyertesnek. Azt írja: 

„Ez is jól mutatja, hogy nem készültek fel, nem vettek fel elég embert, most keresik csak őket. Ahelyett azonban, hogy beismernék a hibájukat, ismét másra mutogatnak.Joggal merül fel a kérdés: ha egy ilyen eseményt sem tudnak normálisan megszervezni, akkor hogyan tudnának egy egész országot irányítani?! ”

Nyitókép: Momentum.hu

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adofizeto
2021. szeptember 26. 19:48
Vicces elhasalásnak nevezni azt, hogy a vártnál sokkal többen akarnak Orbán ellen szavazni... Másrészt különösen vicces azt mondani, hogy "nem tudták megszervezni", miköben már 440 ezren sikeresen leszavaztak. Közpénz felhasználása nélkül - miközben narancsvidék milliárdokat töm a Stop ellenzék kampányra, persze közpénzből...
Dodi1015
2021. szeptember 19. 10:31
A felszegett orrú szakértelem diadala... Ezek ehhez is nem értenek.
Ronee
2021. szeptember 19. 10:18
A balázs meg a móóenika showban adtak anno. 15-20 éve 5000et a tapsikolóknak :)) hmmm hova süllyedt az ellenzék Thyjaaajjj
KannibálTatárÚr
2021. szeptember 19. 10:06
..."hogyan tudnának egy egész országot irányítani?!" Ezek nem irányítani akarják az országot, hanem kilopni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!