Itt az Elk*rtuk új előzetese (videó)

2021. szeptember 16. 09:23

Október 21-től lehet megnézni a 2006-os eseményekről szóló filmet a mozikban.

2021. szeptember 16. 09:23
null

Bő egy hónap múlva érkezik a mozikba a 2006-os eseményeket feldolgozó új film, az Elk*rtuk. A csütörtökön megjelenő újabb előzetest Kocsis Máté tette közzé a közösségi oldalán.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. szeptember 18. 06:25
Előfordulhat az, hogy az Orbán ellen tüntetőket, azonosító szám nélküli rendőrök verik agyba-főbe?
Macskakalapban2
2021. szeptember 17. 11:25
Lesz még jó krimi a felcsúti rémről. :)))
satman11
2021. szeptember 16. 18:45
A "baráti sajtó" most is pörög a valódi 1000%-on. Az ellenzék híveit, olvasóit, hírfogyasztóit teljesen elszigetelik az oldalukon hemzsegő lopásoktól, csalásoktól, botrányoktól, Jó és eredményesnek látszó példa nekik, hogy a kispesti drog ügy, a közpénz brutális lenyúlása és annak mértéke olyan szinten nem jelent meg a közel száz honlapjukon és újságjaikban, hogy ezekről semmit nem tudtak a budapesti és főleg kispesti ellenzéki szavazók közvetlen a választás előtt. Így ezek után simán megválasztották, az amúgy több tíz évet is megérdemlő ócska maffiát....
Highlander07
2021. szeptember 16. 14:22
Ez még annál is szánalmasabb, mint vártam... a színészek ugyanolyan unottak és motiválatlanok, hiteltelenek, mint minden más magyar filmben... az egyetlen, ami jól illetve hitelesebben sikerült, az a tüntetők verése, de csak egy pillanatot láttam, szóval, még ez se biztos. Ettől azért többet vártam volna, mert annyira odavoltak, Kálomista így meg úgy... Legalább most már tudható, hogy ő sem más. Egy az eredmény: amíg a régi arcok - és ebbe beletartozik jobboldaltól a liberálisig mindenki, pártszimpátiától függetlenül -, akik a filmművészetin meg a hasonló, szintén csak ismeretséggel és rokonsággal használható iskolákban tanultak (vagy inkább kaptak új személyiséget, ami annak a pár idiótának tetszett, akik akkor osztották a pozíciókat) nem tűnnek el végleg azzal a mentalitással együtt, hogy "aki fizet az parancsol" az alkotásban, akkor csak ilyen szenvtelen, hiteltelen valamik fognak születni. Ez nem így működik! Az parancsol, aki ÉRT hozzá!!! Nem az, aki fizet! Aki fizet, az el kell fogadja azt, hogy nem ő alkotta azt a történetet, és meg kell bíznia abban, aki csinálta, odaadván a pénzt neki! Csak így működhet!!! Gondolom most majd a hülye fidesztálibok elkezdenek megkövezni, de semmi értelme. A film egy gagyi propagandafilm lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!