Gyurcsány Ferenc nem várta meg Orbán Viktor parlamenti válaszát

2021. szeptember 20. 15:59

Egy nagykanizsai kampányrendezvényt érzett fontosabbnak a volt miniszterelnök.

2021. szeptember 20. 15:59
null

„Orbán viszontválaszának végét már nem vártam meg. Nemcsak azért mert igen lapos volt, amit mondott, hanem mert Nagykanizsán már várnak az emberek. Ők azért ennél jóval fontosabbak” – íra ki a Facebookra a DK elnöke. 

Orbán Viktor szerint csak falból tolják előtérbe Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt, miközben mindenki tudja, ki az igazi főnök. A miniszterelnök az Őszödi beszédet idézte válaszában, amikor azt firtatta, hogy az a Gyurcsány Ferenc erkölcsi krédésekben kéri őt számon, aki minden kormányra mondott vádját maga követte el és vallotta be 15 évvel ezelőtt. Gyurcsány szerint a kormány csak magával foglalkozik, ez azonban saját elmondása szerint is rá voltv igaz. Az egészet egy kabarénak nevezte, melyben úgy véli Jakab Péter, mint bohóc tökéletesen a helyén van. 

Fotó: Gyurcsány Ferenc

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. szeptember 21. 23:21
Erről az oldalról kamera helyett egy kamion kellene... százzal.
Callamus Roland
2021. szeptember 21. 22:37
Naná, hogy meglógott! Hogy amikor meghallgatja a riposztot, akkor csak egyedül legyen, nem lássa senki a savanyú pofáját.
Akitlosz
2021. szeptember 21. 21:03
Folyik a kemény parlamenti munka. Egymás szapulása a hatalomért.
Sün Balázs
2021. szeptember 21. 14:06
Feri! Na és mi volt Nagykanizsán? Odaértél időben? Volt időd gatyát váltani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!