Gyurcsány Ferencet nem hívták meg az Elk*rtuk bemutatójára

2021. szeptember 09. 17:43

A producer, Kálomista Gábor szerint nagy siker lesz a film.

2021. szeptember 09. 17:43
null

Az ATV Híradójának nyilatkozva árulta el Kálomista Gábor, az Elk*rtuk film producere, hogy Gyurcsányt nem hívják meg a film bemutatójára. 

A film plakátjára maga a DK-elnök is reagált, azt írta közösségi oldalán, „nem rossz plakát. De tényleg ekkora orrom lenne?” Ezzel kapcsolatban Kálomista úgy fogalmazott: tudományos szempontból ezt Pinokkió-effektusnak hívják, hiszen, aki sokat hazudik, annak megnő az orra. Majd hozzátette: ezt csak viccnek szánta, azt viszont nem, hogy normálisnak tartja, hogy a volt miniszterelnök foglalkozik a filmmel, és vannak róla gondolatai, bár szerinte azok nem biztos, hogy találkoznak a valósággal.

Kálomista szerint nagy siker lesz a film, és reméli, hogy a mozihálózatok biztosítják majd a kapacitást. A producer úgy véli, a filmnek izgalmas utóélete lesz, mert rengeteg olyan szereplő van ma is a közéletben, aki ezeknek az eseményeknek az alakítója, vagy elszenvedője volt.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 10. 13:00
Ha Gyurcsány Ferenc nem lát messzebbre az orránál, akkor is jó messzire lát.
cutcopy
2021. szeptember 10. 11:56
Pedig nála autentikusabb személy nem ajánlhatná ezt a filmet..
írmag
2021. szeptember 10. 10:03
Nem hívták? Az élő őszödi bemutatóra csapatostul mentek.
Libtard Cleaner
2021. szeptember 10. 07:37
Én meg attól félek, hogy a magyar film általános állapotát ítélve sanszos, hogy ez is egy nézhetetlen szar lesz, tehát többet fog ártani, mint használni, de ne legyen igazam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!