Dömötör Csaba: Jakab Pétert negyedik helyre száműzték

2021. szeptember 30. 14:35

„Négyszeresen aktuális a parlamentben elhangzott hétfői kérdés” – üzente az államtitkár.

2021. szeptember 30. 14:35
null

Mint arról mi is beszámoltunk, az eddigi, nem hivatalos eredmények alapján Jakab Péter nem jut be a baloldali előválasztás második fordulójába, még saját, miskolci körzetében sem tudott nyerni.

Dömötör Csaba a Jobbik-elnök eredményével kapcsolatban azt írta közösségi oldalán: „Ezek után négyszeresen kínzó és négyszeresen aktuális a parlamentben elhangzott hétfői kérdés.” Az államtitkár hétfői parlamenti felszólalásában azt a kérdést szegezte Jakabnak, hogy amikor majd egyértelművé válik „hogy a baloldal beolvasztotta, bedarálta és felhasználta a Jobbikot,

akkor mit mond majd ön a korábbi támogatóinak?”
 
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. szeptember 30. 21:40
Ennek a vége tényleg parízer zabálás lesz...
sozlib_abschaum
2021. szeptember 30. 19:31
Ez az elmebeteg majom tényleg azt hitte, hogy magyar ember rá szavaz.
NTLLK
2021. szeptember 30. 19:15
Peti, Peti! Én figyelmeztettelek!
szekuIa
2021. szeptember 30. 18:36
Hatalmas szégyen, hogy Magyarország legnagyobb pártjának az elnöke ilyen hatalmasat bukott. Erre még az sem lehet magyarázat, hogy Jákobka egy ostoba, bugris tahó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!