Önként mászott be a rendőrségre egy zavart afgán férfi Erzsébetvárosban

2021. augusztus 02. 07:07

A Keleti pályaudvarról menekült, ott keveredett kocsmai verekedésbe.

2021. augusztus 02. 07:07
null

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság udvarára mászott be egy zavartnak tűnő, megtépázott öltözetű férfi július 28-án délután – írja a police.hu. Amikor meglátott egy rendőrt, kimászott a kerítésen és többszöri felszólításra sem állt meg, de hamar feltartóztatták.

Kiderült: a férfi nem magyar, a nyelvet sem beszélte. Végül tisztázódott, hogy a Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti pályaudvar közelében keveredett  kocsmai verekedésbe. A táskáját, iratait hátrahagyva onnan menekült a kapitányság udvarára.

A holmija között néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az erzsébetvárosi rendőrök kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmai verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárás indult.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. augusztus 02. 21:53
kitoloncolni eszt a barbár migárnskutyát Magyarország a magyaroké Europa az europaiaké
nempolitizálok
2021. augusztus 02. 13:34
Remélem, már kerítésen kívül van. Nem értem, ezeket nem ellenőrzik?
Pelso j.
2021. augusztus 02. 10:53
jogszerűen tartózkodik nálunk??...
McFoker
2021. augusztus 02. 10:41
Aztán valaki mondja már meg, hogy hogyan van tele ilyen emberekkel a város, mikor a kórmány propagandából 0-24-ben ment a "megvéggyük a magyar embert" szlogen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!