Gyurcsány Ferenc szerint római légiósok vontatták Szent István turulját

2021. augusztus 21. 07:34

„Szent István turulját vontatja 6,5 milliárdért a VII. Légió a Colosseumba Budapesten keresztül:)) Eltévedtek. Minden tekintetben” – írta ki Facebook oldalára Gyurcsány Ferenc.

2021. augusztus 21. 07:34
null

„Szent István turulját vontatja 6,5 milliárdért a VII. Légió a Colosseumba Budapesten keresztül:)) Eltévedtek. Minden tekintetben” – írta ki Facebook oldalára Gyurcsány Ferenc, utalva arra, hogy nem nyerte el a tetszését az első alkalommal megrendezett augusztus 20-iki, a magyar mítoszok világát megelevenítő felvonulás az Andrássy úton. 

A  zenés showműsorok látványvilágát idéző különleges felvonuláson guruló díszletekkel, installációkkal és szobrokkal, valamint fellépők részvételével elevenedett meg Magyarország alapításának története. A HG Média és a TulipánTündér közös produkcióját az Oktogon és a Hősök tere között láthatta a közönség.

Fotó: Gyurcsány Ferenc, Facebook

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I am being lied to
2021. augusztus 22. 20:35
Valóban jobb lett volna, ha Gyurcsány és a dékások vontatnak egy uszályt a Duna partjáról á lá Repin.
Bokros Birka
2021. augusztus 21. 23:05
Valaki ünnepel van, aki szemkilövetéssel ünnepelteti magát, viperával meg paprika spray-vel!
Bokros Birka
2021. augusztus 21. 22:31
Fegyenc elvtárs maga csak a budapest pride-re menjen, oda való a bolgár kancájával együtt!
nyugalom
2021. augusztus 21. 19:12
Jakobi tudas, intelligencs, apródobrevaval, jakobbal együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!