Elkezdtek kilépni a veszprémi DK tagjai

2021. augusztus 16. 09:18

Kilépett a pártból a veszprémi DK alapszervezetének volt elnöke, Katanics Sándor.

2021. augusztus 16. 09:18
null

Katanics Sándor szombaton, közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy minden dokumentumot beadott az előválasztási regisztrációra, amelyre szükség volt, de a DK mégis Csonka Balázst indítja helyette az előválasztáson – olvasható immár a telexen.

Katanics Sándor lapunknak adott korábbi nyilatkozatát itt tekintheti meg. 

tekintheti meg. 

Pedig még a Momentum elnöksége is kiáll a volt DK-s mellett

A helyi Veszprémkukac.hu portál szerint a párt Katanics ellen először fegyelmi eljárást indított, amiért a közvélemény számára tudósított a kialakuló helyzetről, majd a DK indoklás nélkül megvétózta a regisztrációját. A politikus a folyamat végén kilépett a pártból, az előválasztáson a Civil Bázis égisze alatt fog indulni.

A regisztráció vétójának kapcsán a Civil Bázis határozott levelet írt Gyurcsány Ferencnek, a Momentum elnöksége pedig szintén kiáll mellettem

– fogalmazott a lapnak Katanics, valamint hozzátette azt is, hogy egy-két napon belül a helyi DK több elnökségi tagja is távozni fog a pártból. A DK veszprémi alelnöke, Zakar Csaba a történtek miatt szintén kilépett a pártból.

Katanics Sándor közösségi oldalán megosztott bejegyzését az alábbiakban olvashatja:

Kép forrása: Facebook

Kép forrása: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NKFF
2021. augusztus 16. 15:48
A kibaszott komcsik mindig ilyenek voltak!Utána lehet nézni mindenkinek!Egymást nyírták mindig a hatalomért!Fleto meg egy tetű!
llnnhegyi
2021. augusztus 16. 15:16
Gyurcsány erős. Egy kézzel hugyozta le magát! Sok kannasbort ivott aznap.
Saksafar
2021. augusztus 16. 15:15
Semmi komoly, ilyen aztán bármelyik pártban lehet, hogy személyes sértődöttség miatt valaki kilép.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 16. 14:48
DKupleráj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!