Pulai András szerint lehet érzékenyíteni a pedofilokkal szemben

2021. augusztus 12. 15:28

A balliberális elemző szerint a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel.

2021. augusztus 12. 15:28
null

Amint arról korábban szerzőnk írt, egy pedofil srác történetéről szóló érzékenyítő filmet ajánl a port.hu.

Pulai András, a Publicus intézet ügyvezető igazgatója Pindroch Tamással vitatkozott a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában. A balliberális kötődésű elemző központ vezetője azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel. Meggyőződése szerint pedig a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának – olvasható a hírtv.hu-n. Pulai arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít. 

A pedofilok szenvedése, és a katolikus egyház

Pulai András úgy fogalmazott a pedofíliáról, hogy az „egyrészt bűncselekmény, másrészt – a tudomány mai állása szerint – betegség. A kettő együtt van jelen, ami alkalmas arra, hogy valaki akár tényalapú, akár művészi alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil átél.” Pindroch azonnal kontrázott: 

„A katolikus egyház a berkein belül ezt (a pedofíliát – a szerk.) hagyja, hogy terjedjen. Az egyház az eseteket elfedi, és nem hagyja, hogy a büntetőjog érvényesüljön” – tette hozzá Pulai.

A teljes adást itt tekintheti meg:

Kép forrása: YouTube

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konopka
2021. augusztus 13. 16:40
Pulai Anrásnak lenni betegség. Együtt érzek vele.
fogas paduc
2021. augusztus 13. 08:53
Háááááát, innentől kezdve minden bűncselekmény elkövetőivel kapcsolatban lehet érzékenyíteni. Szatírok, sorozatgyilkosok ---- végül is minden visszavezethető az agy biokémiájára.
syphax
2021. augusztus 13. 07:25
ÉRZÉKENYííCSED A SAJÁT FATTTYAIDAT HÜJYEOKÁDÉK PULAI...BAZZDMEGAROHATTKÚÚÚRVAANYÁDAT TE ÁLLAT!
BobbyBacsi
2021. augusztus 13. 00:58
A gennyzsák pedofil élvezi amit tesz,akár csak a kleptomániás Te rakás szar!!!!Az ember esze meg áll,meg a gyomra kifordul az ilyen mocsok "embertől"!!!Rohadt volna ki a nyelved amikor ilyen aberráltakat mentegetsz!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!