Pride-résztvevő: Jó lenne, ha Orbán kifingana

2021. július 25. 16:19

A szeretet jegyében tartották meg az idei Pride-felvonulást. Lapunknak nyilatkozott Kunhalmi Ágnes, Lendvai Ildikó, Kerpel-Fronius Gábor és Szél Bernadett is.

2021. július 25. 16:19
null

Huszonhatodik alkalommal tartották meg idén a Budapest Pride felvonulást. Körülbelül 30 ezer ember vett részt a szombati eseményen, melyre stábunk is kilátogatott. Videó-összefoglalónkat alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 26. 16:17
Sikerült oda eljutnia az ellenzéki közéleti szereplőknek, hogy még Kunhalmi Ágnes közülük a legközvetlenebb, legtermészetesebb.
RammEinstein
2021. július 26. 08:11
Irigy kutya...fingani sem tud mert szétkúrták,de előbb-utóbb kifingik majd buzikám....ha nem Aids-ben,akkor koronában..mert természetesen oltásellenes(IS!)
Fila2020
2021. július 26. 06:07
Kínában törvény irta elő a túlnépesedés megállítása érdekében, hogy egy családban csak egy gyerek születhet. A művelt nyugat kitalálta erre a problémára a prideot, mert ez nem csökkenti a bevételeket (fogyasztást), csak a népességet. Van még egy járulékos haszna is, nevezetesen az ellenszenv fokozása, a gyűlölet felszítása. Az emberek zömét nem érdekelte a nemi identitás, ezt mindenki elintézte a maga ízlése szerint. Az ilyen felvonulások arra jók, hogy ez megváltozzon.
Hoked_ly
2021. július 26. 05:56
Az milyen szép lenne, ha az összes buzi, pedofil, és egyéb szexuális identitás zavarban szenvedő és ellenzéki moslék kifingana! Amúgy meg világbéke!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!