Orbán Viktor fizetné Kovács László kezelését

2021. július 16. 12:58

A magyar kormányfő felajánlotta segítségét az MSZP volt pártelnökének gyógykezeléséhez.

2021. július 16. 12:58
null

Orbán Viktor telefonon vette fel a kapcsolatot Kovács László feleségével, azt mondta, ha bármilyen terápia kell, számíthatnak rá – írja a Blikk. 

A lap úgy tudja, hogy a kormányfő azt kérte Kovács László feleségétől: ha a világon bármilyen elérhető gyógyszer vagy gyógykezelés hatásos lehet a volt külügyminiszter állapotának javításában, jelezze neki, ő pedig mindent megtesz, hogy Kovács László megkaphassa azt.

A 81 éves Kovács László a Magyar Szocialista Párt alapító tagja, tizennyolc éven át volt országgyűlési képviselő, 1998 és 2004 között az MSZP elnöke, a Horn-, a Medgyessy- és rövid ideig a Gyurcsány-kormány külügyminisztere. Kovács eddig idősotthonban élt, áprilisban azonban kórházba került, mert – mint azt felesége közölte – Kovács László egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel.

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csótány feri
2021. július 18. 01:37
Szegényt jól le pattintották otthonról,egy idős otthonban él.Hol vannak ilyenkor a bajtársak és elvtársak?
csótány feri
2021. július 18. 01:34
Szegény mitől ilyen beteg,hisz dolgoznia egész életében nem kellett.Az MSZMP és MSZP bőven meghálálta a munkásságát,amiből futja majd a kezelésekre is.
okoskodó fórumlakó
2021. július 17. 20:40
Kíváncsi vagyok, hogy az Mszp mit tesz Kovács Lászlóért? Vagy esetleg Fletó? Valószínűleg lófaszt sem. Orbán - bár kérlelhetetlen kommunistának tartotta - tisztelettel viselkedett Horn Gyulával is. Ahogy egyébként Kovács Lászlóval is mindig korrekt volt. Pár éve volt egy nemzetközi konferencia, ahova őt is meghívta, és külön ki is emelte a vendégek közül. Az a büdös nagy helyzet, hogy Orbán valóban egy jó ember. Akik ismerik személyesen, azok ezt mind megerősíthetik. Nincsenek pózai, ha tehetné, állandóan focit nézne, és nem európai politikusokat tenne helyre. De muszáj politizálnia, mivel a kevés, normális kormányfők egyike.
Vakfolt
2021. július 17. 19:53
Hát akkor karci gerci példát vehet Orbánról. Ja, nem csak ebben, bármiben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!