Fekete-Győr András: Ciki Európában homofóbnak lenni

2021. július 08. 14:16

A Momentum elnöke megmagyarázta, miért gyávázta le Orbán Viktort.

2021. július 08. 14:16
null

Mint ismert, nem vesz részt az EP-vitán Orbán Viktor miniszterelnök, amelyet a pedofilellenes törvényről rendeznek. A törvény kapcsán az Európai Konzervatívok és Reformerek frakciója fogalmazott meg határozati javaslatot, melyet a Fidesz frakciója is támogat. Fekete-Győr András közösségi oldalán gyávának nevezte Orbán Viktort. A Blikknek nyilatkozva a Momentum elnöke arról beszélt: 

A helyzet az, hogy ciki Európában homofóbnak lenni.”

Fekete-Győr azt is elmondta, hogy ha egy uniós tagállam vezetője lenne, akkor eleget tenne az Európai Parlament meghívásának, „különösen, ha hozok egy olyan vitatott, uniós normákba ütköző törvényt, amit egész Európa elítél” – jegyezte meg. Fekete-Győr 2018-as akcióját is érintette a rövid interjúban, amikor is füstgránátot dobott a rendőrökre. A pártelnök szerint csak egy „játékboltokban kapható füstszóró miatt” indítottak ellene eljárást.

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. július 10. 07:59
Ciki Európában Fegyőrnek lenni.
Amondó
2021. július 09. 14:50
Vállalni kell a homofóbiát. Aki szabatkozik a "vád" ellen, az már olyan, mint ha féltérdre ereszkedett volna. https://rasszizmusagolvonalon.blog.hu/2019/05/17/eljen_a_homofobia
Harangláb
2021. július 09. 14:02
Így van! Pár lépés még a haladárok részéről és kötelező lesz buzinak lenni...:(
Pista6
2021. július 09. 06:15
„játékboltokban kapható füstszóró miatt” indítottak ellene eljárást. Te hazug szemétláda! Börtönbe lenne a helyed! Ha valakit gyávának tartassz, akkor állj elé és mondd a szemébe! Így pont a saját gyávaságodat bizonyítod hogy ezt közösségi oldalon terjeszted!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!