Dzsudzsákot torkon ragadták, amikor csapattársa védelmére kelt

2021. július 18. 11:49

A Debrecen – Vasas derbin szabadultak el az indulatok.

2021. július 18. 11:49
null

A Debrecen és a Vasas (az előző idényben mindkét csapat a másodosztályban szerepelt, de a Loki feljutott) szombaton Telkiben mérkőzött meg egymással, úgy, hogy a kétszer negyvenöt perc után még harmincat ráhúztak, számol be a 24.hu. A rendes játékidőben mindössze egyetlen gól született, azt Dzsudzsák Balázs, a Debrecen csapatkapitánya szerezte tizenegyesből, majd a harmincperces ráadásban Bárány Donát és Pintér Donát révén még kétszer talált be a Loki.

A ráadást mindkét csapat 11-11 játékossal kezdte, de a rendes játékidő végén Káprály Mihály játékvezető a Debrecenből Ugrai Rolandot, a Vasasból Szilágyi Zoltánt állította ki, amikor egy kakaskodás után elszabadultak az indulatok. Dzsudzsák egyből Ugrai védelmére kelt, és felvette a kesztyűt a túlerővel szemben, közben torkon ragadták az egykori válogatott játékost.

Fotó: Facebook/dvscfoci

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. július 19. 00:05
Szánalmas. A szitu, Dzsudzsák, az egész...
Cassi
2021. július 18. 17:05
Kakaskodás?? Mocskos hímsoviniszta szóhasználat, lehet, hogy nem bináris volt a választott neme, ezért legfeljebb "baromfiaskodás"-ról lehet beszélni. Ment a feljelentés az UEFA-nak.
még fokozza
2021. július 18. 13:57
A vesztüket érzik. Még Orbán nem is veszített de már most egymás torkának esnek.
Akitlosz
2021. július 18. 12:58
Látszik a Mandineren, hogy mennyire kedveli a sportot. Verekedés, "rasszizmus" letérdelés, szivárvány meg a többi balhé, ami érdekeli belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!