A DK tenni akar arról, hogy a „miniszterelnök népszavazása” érvénytelen legyen

2021. július 21. 12:12

Demokratikus Koalíció közleményben ment neki Orbán Viktor bejelentésnek.

2021. július 21. 12:12
null

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője szerint „a miniszterelnök súlyos vereségeken és húsbavágó veszteségeken van túl.” Hozzátette: „Magyarország elveszítette az uniós pénzeket az Orbán-rendszer féktelen lopásai miatt, ráadásul a világsajtó címlapjaira is került azzal, hogy magyar újságírókat és ellenzéki politikusokat figyeltethetett meg egy izraeli kémszoftverrel.”

„Az Orbán-rendszer az utolsó felvonásához érkezett”

A szóvivő úgy véli, „mindkét tény külön-külön is alkalmas lenne arra, hogy 2022-ben az Orbán-rendszer végét okozza. Ezzel a miniszterelnök is tökéletesen tisztában van, kétségbeesése eredményeként pedig most is azt teszi, mint mindig: újabb háborút talált ki magának »Brüsszellel«, ennek keretében hirdetett népszavazást.” 

A Demokratikus Koalíció „előre szól”, hogy

ahogy elértük ezt a 2016-os népszavazásánál is. Az Orbán-rendszer az utolsó felvonásához érkezett, a végét pedig egy újabb hazugságra épített népszavazás sem tudja megakadályozni.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. július 22. 10:11
Arról nem is szólva, hogy így a jobbik szavazókat le lehet választani a moslékosokról. Meg hát ráég a mélydemokratákra, hogy buzipropagandisták.
bagira
2021. július 21. 23:25
Gyurcsány a gyerekét idomítassa buzikkal melegekkel lmbtq kurva kiképzőkkel .
Ferry63
2021. július 21. 21:58
A jó anyátokat, rohadékok!!
Erdőmester
2021. július 21. 16:43
Remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy mindazok, akikben magyar sziv dobog, nem fogja engedni, hogy gyerekeinket ferde hajlamú propaganda fertőzze. Üzenem a libernyák patkányoknak, sokan vagyunk és leszünk elegen!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!