Padon ülő nőt és gyerekeit sodort el egy autós

2021. június 16. 22:33

A balesetben öten megsérültek, egyikőjük súlyosan.

2021. június 16. 22:33
null

Egy nőt és két gyermeket sodort el egy autós Budapesten, a II. kerületi Pusztaszeri úton szerdán kora este. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-nek elmondta: egy személyautó a Pusztaszeri út és a Törökvészi út találkozása közelében egy kerítésnek ütközött, ekkor sodorta el az embereket.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete az MTI-vel azt közölte: a helyszínre két mentőegységet riasztottak. Összesen négy embert láttak el: két nőt – akik közül egyikőjüknél felmerült a csonttörés gyanúja –, továbbá két gyermeket, akiket megfigyelésre kórházba vittek.

(MTI)

Kép forrása: MTI/Lakatos Péter

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2021. június 17. 13:06
Ezt a hírt miért nem lehet véleményezni? A közlekedési erkölcsön kívül ki halt még meg, mert itt senki???
fogd a pénzt és kuss
2021. június 17. 07:21
gondolom lassan, figyelmesen halad, nem telefonált, nem festette a körmét, vagy borotválta a mellszőrét és drog, vagy alkohol nem volt benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!