Orbán Viktor: Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes

2021. június 23. 15:59

A miniszterelnök szerint a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk, 3. bekezdésén nyugszik.

2021. június 23. 15:59
null

„Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz” – áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

Orbán Viktor szerint az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, „mert a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk, 3. bekezdésén nyugszik”. A charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani. A magyar miniszterelnök hozzátette: a bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult, politikai véleményt.

(MTI)

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 381 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 24. 14:49
a hét gyreke közül hány pedofil? nem telen vagy buzi?
syphax
2021. június 24. 10:24
Legeslegújabb ÚJNYILAS ESZMÉM SZERINT: ÖN SEGGHÜLYE ZOKNYI ÚR! SZEKTORSEMLEGES HÓTTIDIÓTA KEGYED...KÉREMSZERETETTEL.....
syphax
2021. június 24. 06:46
Frau Von den Leyen menyilatkozása AZÉRT SZÉGYENLETES, MERT ANÉLKÜL MOND VÉLEMÉNYT EGY TÖRVÉNYRŐL, HOGY ELOLVASTA...VOLNA. NEM OLVASTA EL ÉS MÉGIS "PÁLCÁT TÖR" OLYASMI MIATT, AMI BENNE SINCS(!!!) A TÖRVÉNYBEN. Igy "önként és dalolva" csinál önmagából felelőtlen idiótát--lejáratva még tovább--már ha ezt még egyáltalán lehet(!?)--az EU Bizottsági Elnök funkcióját! IS(!) Nomeg önmagát és a "jól csengő" német úriasszonyi nevét--elsődlegesen.Úgy tűnik, mintha nem is tudná: hülyét csinált...önmagából!
Szerintem
2021. június 24. 06:43
Az ellen hevesen tiltakoznak, hogy az apa férfi, az anya nő és hogy ez a család. A buzi érzékenyítés mehet, de nem tűrhetik a normalitás kimondását se, nem hogy a propagálását. Tehát nyilván hogy nem is párhuzamosságot akarnak, hanem ezt a formát megszüntetni, eltörölni és éljen egyeduralkodóan csak a buzivilág.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!