Orbán: A magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le

2021. június 10. 11:02

A térdelést a rabszolgatartó országok találták ki a miniszterelnök szerint.

2021. június 10. 11:02
null

Orbán Viktor kijelentette, a „térdelősdivel” nem szimpatizál, szerinte semmi keresnivalója a sportpályákon, a sport ugyanis másról szól. Az ilyen gesztusok értelme kultúrafüggő. Hogy mi a helyes, és mi a nem helyes, azt az országok történelme határozza meg – mondta. 

A magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le – fogalmazott. A nemzeti csapatainktól nem azt várjuk, hogy letérdeljenek, hanem azt, hogy harcoljanak, győzzenek, és ha nem sikerül, állva haljanak meg – jelentette ki. De nem véletlenül terjed ez a gesztusrendszer ilyen gyorsan – fogalmazott a miniszterelnök –, van mögötte morális történelmi megfontolás. Alapvetően volt rabszolgatartók találták ki, Magyarország viszont sohasem volt rabszolgatartó. Minden nemzetnek a saját terheit kell elhordania – jelentette ki.

Nyitókép: YouTube

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fusi.misi
2021. június 12. 23:39
A magyar ember a a Jóisten a hazája meg a szerelme előtt térdel. A liberálbolsi meg ha szopni kezd.
..--..
2021. június 11. 12:39
-zsoltkom- "Orbán: A magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le" Ez valami dakota közmondás lehetett... csak nem árulta el a forrást. Ahogy Orbán térdel, az kicsúfolása mindennek... https://bit.ly/3ixnQ6f Lucifer angyalt láttatok már térdelni? Na ugye. Még térdelni sem tud hihetően Orbán. Az túl nagy önfeladás lenne. Lucifer mosolya szép vagy ijesztő?... hát ahogy térdel Orbán és az arcvonása, egy önsúlyától összeesett tinó megrettenésével ér fel. Semmi lelki ráhangolódás.
geyza1947
2021. június 11. 07:59
Viktátor ! Na és a cigány ember ?
Rocktoberi
2021. június 11. 07:40
Ne erőlködj, malter_ego! Rég kiikszeltelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!