Megtartották a 2021-es „I bike Budapest” kerékpáros felvonulást

2021. június 27. 09:44

A lezárások után ismét egy napra „bringás várost” csináltak Budapestből.

2021. június 27. 09:44
null

„Egy hosszú kényszerszünet, a tavalyi események lemondása után újra együtt vagyunk, és egy napra bringás várost csinálunk Budapestből” – olvasható a felvonulás Facebook-eseményének leírásán.

A június 26-án megtartott felvonulást követően a még ki nem fáradt kerékpározók közösen körbetekerhették Budapest egyes kerületeit, illetve különféle más zenés és közösségi programokon vehettek részt.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2021. június 28. 16:24
valamiért Oliver Stone Született gyilkosok c. filmjének egyik jelenete jutott eszembe... https://www.youtube.com/watch?v=8OByPf1fTZ0
olajfa1
2021. június 28. 09:11
EZ KELL NEKTEK BUDAPESTIEK!... örvendjetek!
filopatl
2021. június 27. 18:41
falunkban pont ez a korcsoport nem bringázik, vszeg nekik ciki? ált isibe fiatalabbak, munkába, vásárolni, temetőbe korosabbak
Knerten
2021. június 27. 18:40
Bringagecik. Budapest soha nem lesz "bringás város", mert ez nem Amszterdam és nem Koppenhága. Itt hegyek vannak, óriási távolságok, télen kemény fagyok, nyáron kánikula. Azokban a magyar vidéki városokban, ahol nincsenek nagy távolságok és komolyabb emelkedők, tehát Amszterdam vagy Koppenhága tulajdonságaival rendelkeznek, mindig is kerékpároztak és most is kerékpároznak az emberek. Ezzel szemben pl. Londonban vagy Párizsban, vagy akár Rómában ugyanúgy nem alternatíva a bicikli, ahogyan Budapesten sem. Demagóg, politikailag motivált bringanáci terroristagecik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!