Magyar Bálint szerint a Momentum elárulná a rendszerváltást akaró állampolgárokat

2021. június 29. 10:06

A volt SZDSZ-es politikus reagált a momentum korábbi külpolitikusának, Radnóti Andrásnak azon kijelentéseire, miszerint jobb lenne, ha az ellenzék bukna ’22-ben.

2021. június 29. 10:06
null

Magyar Bálint, egykori SZDSZ-es oktatási miniszter szerint Radnóti Andrásnak, a Momentum egykori külpolitikusának Amikor a győzelem vereség című cikke a „rendszerváltást akaró állampolgárok elárulását jelenti”.

Mint arról beszámoltunk, a múlt héten az Élet és Irodalomban megjelent cikkben Radnóti többek között cirkusznak nevezte az előválasztást, és kijelentette: a rendszerváltás reményének életben tartásához az ellenzéknek veszítenie kell 2022-ben. Mint írta: „Tegyük helyükre a prioritásokat. Akkor kívánjuk Orbán távozását, ha az a távozás tényén túl is pozitív változással kecsegtet. A mostani helyzetben ez nem így van. 2026-ban így lehet.”

A cikket Magyar Bálint is megosztotta. Mint írja a közösségi oldalán:

Nem Magyar azonban az egyetlen, akiben felháborodást keltett Radnóti cikke. Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció budapesti főpolgármester-helyettese, valamint jelöltje a budapesti 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületében is kifejezte nemtetszését. Mint írta: „Ez az ország nem bír el még négy évet”.

Kép forrása: ATV YouTube-oldala

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katakombablog
2021. július 01. 02:18
A Momentum nem ellenzéki párt, hanem álellenzéki: egy álcázott Fidesz-párt. Ki nem tudja?
Angóra
2021. június 29. 16:04
" Gy. Németh Erzsébet, „Ez az ország nem bír el még négy évet”." Ez az ócska némber, a Böske, ha tehetné, eltakarítaná az összes fideszest vezetőivel, szavazóival együtt, kiirtaná még az írmagját is annak, akinek valaha is bármilyen köze volt a Fideszhez. Ennél alávalóbb, gyűlölködőbb, istentelen teremtést még nem hordott a hátán a föld. Belőletek, Böske, egy nap is sok lenne. Soha többet nem kérünk se DK-t, se semmiféle moslékost, hiszen kis híján elveszejtettétek az országot. Minden országlásotok veszedelmet hozott a hazánkra. Soha nem kerülhet karmaitok közé szép hazánk. SOHA ! ! !
pepita
2021. június 29. 15:08
Azért van amit nagyon " köszönünk " ennek a vén szdsz-es trottynak . 1- felsőoktatás szétverése 2- szaros györgyöt 3- CEU-t
scandal says Jack
2021. június 29. 15:05
Mit nem hallok...?! Hungaro Valentin beszél a rendszerváltás elárulásáról?! Amikor a szocialista Horn Gyula kormányában volt oktatási miniszter, akkor nem jutott ez a dolog az eszébe? Ez a...izé...árulás dolog...? Ha már a rendszerváltó SZDSZ alapítója volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!