Kocsis: Egy Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal nem kaphat többséget

2021. június 17. 15:47

A Fidesz frakcióvezetője a debreceni frakcióülés sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a járvány utáni élet és a gazdaság újraindítása mellett szó volt a politikai ellenfeleikről is.

2021. június 17. 15:47
null

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ismertette a miniszterelnök által már korábban bejelentett, gazdaság újraindítását célzó intézkedéseket. Megerősítette, hogy nemzeti konzultációt indítanak a járvány utáni életről – írja az atv.hu.

„Járványok kora, népvándorlások kora jön” – jelentette ki Kocsis. Szerinte a magyarokat gazdaságilag meg kell erősíteni, ha erős az ország anyagi helyzete, ellenállóbbak tudunk lenni a ránk váró kihívásokkal.  

A portál szerint a frakcióülésen szóba került a baloldal is.

„Gyurcsány Ferencre potenciális veszélyként tekintünk”

– mondta Kocsis. A frakcióvezető szerint a többi ellenzéki politikus epizódszereplő Gyurcsányhoz képest. Véleményük szerint a jövő évi választás arról is fog szólni, hogy a Gyurcsány Ferenc által képviselt „megszorító, véres politika” visszatér-e, vagy sem.

Simicskó István a KDNP frakcióvezetője is megszólalt a tájékoztatón. A KDNP számára kiemelten fontos, hogy a gyermeket nevelő családok védelme kiemelt figyelmet kapott. 

Az ATV kérdésére Kocsis Máté elmondta, hogy a pedofilellenes törvény nem került szóba a frakcióülésen, sem ennek visszhangja, mert „elfogadott törvényt nem tárgyalnak”. Úgy gondolják a Fidesz politikusai, hogy

a gyermekek védelme közös európai érték, szó sincs benne felnőttekről.

Minden ezzel kapcsolatos vitát hajlandóak lefolytatni – mondta az ATV arra vonatkozó kérdésére, hogy vizsgálja az Európai Bizottság a meleg közösségek jogait is sértő törvényt. 

Kép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 17. 23:43
Ne erőlködj, Pöcsmich! Rég kiikszeltelek.
Nori70
2021. június 17. 22:24
Szerencsére ezt nem egyedül döntitek el. Csodás lenne végre megszabadulni ettől az erőszakos, nagyképű Fideszes bagazstol.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 17. 19:18
Nagy hibát vét a Fidesz, hogy nem általában a hazug és gyűlölködő bolsevisták hatalomra jutása ellen beszél, hanem csak Gyurcsány ellen. De hát olyan politikai szörnyrtegek, mint a mosdatlan szájú vadember, a hetedik kerületi körzetvezető, vagy Dobrev, Timea Sabau, Hadházy nyerhetnek? Fiatal, a bolsevista agymosás által befolyásolt ismerőseim mondták, hogy Gyurcsányt az ő oldalukon "mindenki utálha, mint a szart". (Tehát valamennyire hatékony volt a Gyurcsánnyal kapcsolatos tények ismertetése.) De: szerintük épp ezért a Moslék győzelme egyáltalán nem is Gyurcsány hatalmát eredményezné, nem látják, hogy a többi bolsevik terrorista is ugyanolyan veszélyes. Ők Gyurcsányt nem, de Orbánt sem akarják, akiről teljes egészében elhiszik a gyűlölet-propaganda legaljasabb állításait is. Egy szó mint száz, az összes bolsevista ellen kell harcolni, nem csak Gyurcsány ellen. Mert nem azokat kell meggyőzni, akik tisztában vannak azzal, hogy Moslék=Gyurcsány.
tothpal
2021. június 17. 17:34
Tisztességes balodal már régen nincsen Magyarországon... Horn Gyulának még hinni lehetett... Azóta kihalt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!