Kérjük a Jobbikot: ne szavazzák meg az orosz mintára készült melegellenes törvényt!

2021. június 15. 10:34

Hiszem, hogy ebben valójában ti nem akartok partnerek lenni.

2021. június 15. 10:34
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Kedves jobbikos parlamenti képviselők, kedves Jakab Péter!

Ma szavaz az országgyűlés a meleg honfitársainkat megbélyegző, Putyintól másolt törvénytervezetről, amelyet a jelenlegi állás szerint a hatpárti ellenzék közül csak ti készültök megszavazni.

Látom az érveiteket, amelyek nagyrészt arról szólnak, hogy a kormányoldal a propagandájával démonizálhatja, »pedofilpártinak« állíthatja be az ellenzéket, ha az nem szavazza meg a javaslatot. De pontosan tudjátok ti is: bármilyen parlamentben leadott szavazattól, sőt, a kimondott szótól is független, hogy Orbán Viktor gyűlöletpropagandája éppen kit állít be a hazaárulónak, migráns-, Soros- vagy épp pedofilpártinak. Tudjátok, hisz ti is megtapasztaltátok: a valóságtól teljesen függetlenül bélyegez meg a Fidesz titeket a nemzet ellenségeként. Bármekkora elszántsággal és szívvel is szólaltok fel a nehéz sorsú magyar honfitársainkért, a Fidesz-propaganda világában nem ez, hanem a Rogán-minisztérium legyártott hazugságai alapján ítélnek meg titeket. Abban persze egyetértünk: a Kaleta-ügy után igenis szigorítani kell a pedofil bűncselekményekre vonatkozó büntetéseket, mert nem normális, hogy Jakab Péter felszólalása 10 milliós, Kaleta Gábor 19 ezer pedofil képe pedig 540 ezer forintos pénzbüntetést ér.

De a politikai-taktikai érveken túl van egy még fontosabb szempont: az, hogy a törvény jóval több, mint egy kommunikációs fogás, és több tízezer honfitársunk életét képes megnehezíteni, vagy akár tönkretenni. Olyanokét, akik közös nemzetünket tehetik erősebbé – ha az állam és a társadalom nem kiközösíti, hanem elfogadja őket.

Hiszem, hogy ebben valójában ti nem akartok partnerek lenni. Ezért arra kérlek titeket, hogy térjetek jobb belátásra, tegyetek a szívetekre a kezeteket, és ne szavazzátok meg a számtalan honfitársatok életét tönkretevő törvényt!”

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. június 16. 12:56
Nyár van, meleg van... Megszavazták. Balfasz.
illiberator
2021. június 16. 08:20
A buzikat nem támadja senki. Ahhoz viszont nincs joguk, h buzivá tegyék a felnövekvő generációt.
annamanna
2021. június 15. 18:47
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
Edvind Johnsson 4.0
2021. június 15. 17:32
Fosok, te kis csíra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!