Hont Andrásnak is van tippje, hogy miért jött létre a Jobbik-DK paktum

2021. június 09. 18:04

Az Öt című műsor állandó szereplője Vona Gábor Facebook-bejegyzése alatt támasztotta alá egy hatodik érvvel a Jobbik volt elnökének gondolatait.

2021. június 09. 18:04
null

Vona Gábor oldalának követői nem nagyon értékelték Hont András humorát, amikor egy kommenttel egészítette ki Vona Gábor elemzését, amelyet a DK-Jobbik paktum, kapcsán tett. A publicistának újra szembesülnie kellett azzal, hogyha egy kicsit is kibeszél az ellenzéki összefogás narratívájából, dehonesztáló jelzők tömegével kell szembesülnie. 

Vona Gábor öt érve: 

1. Gyurcsány számára életfontosságú volt, hogy belső szövetségest szerezzen.

2. A két párt szavazói nagyon közel kerültek egymáshoz.

3. A két párt tarolni akar az előválasztáson.

4. Válasz Karácsony 99 Mozgalmára.

5. A Karácsony-kormány gúzsba kötése.

Nyitóképünkön a Jobbik egy szimpatizánsa egy „Gyurcsány úr! A wiesenthal pénzt kinek adta???” feliratú transzparenst tart a kezében a szegedi Tisza szálló előtt, ahol Gyurcsány Ferenc, az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának vezetője, korábbi miniszterelnök tart fórumot 2011. májuus 11-én. 

Fotó: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2021. június 10. 14:15
egy kávé rendel....
Tidal_wave
2021. június 10. 12:33
7. Összenő, ami mindig is összetartozott, előre a pénzért és a hatalomért...
Harangláb
2021. június 10. 10:31
Gyurcsány a régi bolsevik recept szerint kinyírja a mensevik szövetségeseit...Nincsen új a Nap alatt...Aki a zörténelmet nem ismeri, arra kényszerül, hogy újra átélje azt...
Gasztronauta
2021. június 10. 10:30
A végén még megkedvelem Hontot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!